KRIS Tampere parisuhdekurssi

KRIS Tampere, parisuhde­kurssi uusperheel­lisille

Suomen Uusperheiden Liitto ry ja KRIS Tampere Ry järjestävät yhteystyössä  Parisuhdekurssin uusperheellisille marraskuussa kolmena lauantaina 14.11., 21.11 ja 28.11. 2020 klo 13:00-16:00. Kurssi on suunnattu KRS-toimintaan kuuluville uuspariskunnille. KRIS Tampere ry:n kaikki toiminta perustuu yhdistyksen arvoihin – päihteettömyyteen, rehellisyyteen, toveruuteen ja yhteisvastuullisuuteen. KRIS Tampereen toimintakeskukselle, toimintaan, tapahtumiin ja koulutuksiin ovat tervetulleita päihde- ja/tai lainrikkojataustaiset, jotka näihin arvoihin sitoutuvat. Kaikki toimintamme on päihteetöntä.

TEEMAT:
14.11   klo13:-16:00           Minä, sinä, Me ja he -meidän uusperhe
21.11   klo13:-16:00           Parisuhde uusperheen ytimessä (parisuhdeteemalla mm parisuhteen palikat, harjoitteita vahvistamaan toimivaa parisuhdetta, rakentava riitely)
28.11   klo13:-16:00         Toiveaiheet. Me ja meidän joukkue -teema (toiminnallista yhteistä tekemistä, sään salliessa luonnossa)

PAIKKA: Kris Tampere, Hatanpään valtatie 34 D
Kurssille otetaan maksimissaan 5pariskuntaa.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:  Leena Uhtakari KRIS Tampere ry, Perhetyön ohjaaja  ja Uusperheneuvoja, leena.uhtakari@kris.fi, 050-4654295

LUE LISÄÄhttps://kris.fi/jasenyhdistykset-kris-suomi-finland/kris-tampere-ry-jasenyhdistys/

Päihteettömyys – Rehellisyys – Toveruus – Yhteisvastuullisuus

KRIS Tampere ry:n kaikki toiminta perustuu yhdistyksen arvoihin – päihteettömyyteen, rehellisyyteen, toveruuteen ja yhteisvastuullisuuteen. KRIS Tampereen toimintakeskukselle, toimintaan, tapahtumiin ja koulutuksiin ovat tervetulleita päihde- ja/tai lainrikkojataustaiset, jotka näihin arvoihin sitoutuvat. Kaikki toimintamme on päihteetöntä.

 

Päivämäärä

14 marras 2020
Expired!

Aika

13:00

Hinta

maksuton

Tapahtumapaikka

KRIS Tampere
Hatanpään valtatie 34 D
Website
https://kris.fi/jasenyhdistykset-kris-suomi-finland/kris-tampere-ry-jasenyhdistys/
Scroll to top