StepApp-valmennus uuspareille Järvenpäässä 30.9.-4.11.2019

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Bonusvanhemmuus, parisuhteen solmut, lasten kasvatusasiat ja ex-elämä voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat pari- ja perheterapeutti, uusperheneuvoja Pasi Harimaa & pari- ja perheterapeutti Sanna Juurakko. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat jotka asuvat Keski-Uudenmaan sote-alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula).

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksesta voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Järvenpään keskustassa. Osoite ilmoitetaan myöhemmin. Tapaamiset järjestetään klo: 17.00-18.30.  Päivämäärät: 30.9., 7.10., 21.10., 28.10., 4.11.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi 20.9.2019 mennessä Järvenpään StepApp-valmennukseen tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Päivämäärä

30 syys 2019
Expired!

Aika

30.9./7.10./21.10./28.10./4.11.
17:00 - 00:00

Hinta

maksuton

Tapahtumapaikka

Järvenpää
Scroll to top