StepApp-valmennus uuspareille Raisiossa 15.8.-12.9.2019

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton(Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat terveydenhoitaja Soile Mäkinen & psykiatrinen sairaanhoitaja Tiina Håkansson. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten alueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Raision kaupungin tiloissa, Tasalankatu 15 B 17. Tapaamiset järjestetään torstaisin klo. klo 14.30-16.00. Valmennuksen päivämäärät: 15.8., 22.8., 29.8. , 5.9. ja 12.9.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi Raision StepApp-valmennukseen tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston Gamification of health tutkimusryhmä sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Päivämäärä

15 elo 2019 - 12 syys 2019

Aika

15.8./22.8./29.8./5.9./2.9
14:30 - 17:00

Hinta

maksuton

Tapahtumapaikka

Raision kaupungin tila
Tasalankatu 15 B 17
Scroll to top