StepApp-valmennus uuspareille Raisiossa 8.5.-12.6.2019

Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton(Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajatsosiaalityöntekijä, uusperheneuvoja Katja Kurjenrauma & perhevalmentaja Petra Nummi. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten alueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

StepApp-sovellus ohjaa uusperheen aikuiset, lapset ja nuoret kohti toimivampaa perhettä!

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Raision perheneuvolassa, os. Kirkkotie 10. Tapaamiset järjestetään klo. klo 17.30-19.00. Valmennuksen päivämäärät: 8.5., 15.5., 29.5., 5.6., 12.6.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi Raision StepApp-valmennukseen tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 6 pariskuntaa. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Päivämäärä

08 touko 2019 - 12 kesä 2019
Expired!

Aika

8.5., 15.5., 29.5., 5.6., 12.6.
17:30 - 19:00

Hinta

maksuton
Scroll to top