yhteistyö on voimaa

sUPermiesten tsemppiryhmä 3.11.2020 alkaen

ILMOITTAUTUMINEN 

Lähde mukaan uusperhemiesten ensimmäiseen tsemppiryhmään, kehittämään omia tietoisuus-, ajattelu- ja toimintamallejasi. Tsemppiryhmä perustuu kognitiivisen terapian ja voimavarakeskeisen valmennuksen tutkittuihin työskentelymalleihin. Ryhmä toimii samalla testiryhmänä uudenlaisen vertaistyömallin kehittämisessä. Ensimmäisen verkkoalustalla järjestettävän, maksuttoman Suplin Tsemppiryhmän ohjaa Suplin toiminnanjohtaja, psykoterapeutti, Kirsi Heikinheimo.

Joten… Aseta oma tavoitteesi, ilmoittaudu ja hyppää mukaan kuuden viikon treeniin.

AIKATAULU: ensimmäinen tapaaminen järjestetään 3.11.2020 klo 19-20:30. Tapaamiskerrat järjestetään tiistaisin 3.11., 10.11., 17.11., 24.11. ja 8.12 klo 19-20:30. Toivomme osallistujien sitoutuvan mukaan koko ryhmän ajaksi.

LINKKI kurssiin lähetetään viimeistään kurssin alkamispäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Huomioittehan, että järjestelmän lähettämät sähköpostit saattavat helposti ohjautua roskapostiin, seuraathan siis myös roskapostilaatikkoasi. Mikäli teillä on teknisiä ongelmia tai ette saa linkkiä, otathan yhteyttä eija.saarikivi@supli.fi.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai muun verkossa toimivan mobiililaitteen, jossa voit avata Teams-sovelluksen tai käyttää verkkoselainta. On hyvä tarkistaa, että käytössä on sekä audio-, että videomahdollisuus.

ILMOITTAUTUMINEN 

Mukaan ryhmään mahtuu 6 uusperhemiestä. Tapahtuma on maksuton.okke

*****

Ilmoittautumisehdot

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville.

Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta toimistolle s-posti eija.saarikivi (at) supli.fi.

Päivämäärä

03 marras 2020
Expired!

Hinta

maksuton

Järjestäjä

Suomen Uusperheiden Liitto
Phone
0406890511
Sähköposti
eija.saarikivi@supli.fi
Scroll to top