Voimaa Uusperheen Arkeen-ryhmä Oulussa alkaen su25.8.2019 klo 15-17.30

ILMOITTAUTUMINEN

Uusperheessä kaikki menee usein toisin kuin kuvitellaan tai haaveillaan. Kuitenkin jos rakkautta vain riittää, on uusperheen arki usein hyvin onnellinen. Vertaisryhmän tarkoituksena ei ole antaa valmiita vastauksia kaikkiin uusperheiden kysymyksiin, vaan jakaa kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa ja näin huomata ettei ole yksin.

Vertaisryhmässä voi yhdessä pohtia uusperheiden selviytymiskeinoja ja kuulla miten muut ovat kohdanneet ja käsitelleet uusperhe-elämän käänteitä. Usein jo pelkästään puhuminen ja sen tajuaminen, ettei näissäkään kysymyksissään ole yksin, on jo auttanut pariskuntia. Ryhmänohjaajina toimivat koulutetut, itsekin uusperheelliset vertaisryhmäohjaajat. Ryhmä on tarkoitettu kaikille uusperheiden pareille, jotka haluavat eväitä parisuhteen ja uusperheen iloihin ja suruihin. Ryhmä noudattelee vertaisryhmien periaatteita sisällöltään. Keskusteltavat asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

PAIKKA: Kestävän kehityksen keskus, Sorvarintie 18, 90530 Oulu, KARTTA

OHJAAJINA ryhmässä toimivat Suplin kouluttamat ja itsekin uusperheelliset vertaisohjaajat Kristiina Ketola-Orava ja Pasi Orava.

TAPAAMISKERRAT: Tapaamiskertoja on 9 kertaa. Kerrat sovitaan ensimmäisellä tapaamiskerralla yhdessä kalentereiden pohjalta eli aloitusaika ei tarkoita säännöllistä tapaamisaikaa. Tapaamiset pyritään pitämään 1-3 viikon välein ja on tärkeää, että kaikki pääsevät paikalla kaikilla tapaamiskerroilla. Muistathan ottaa kalenterin mukaan!

HINTA: 60€/110€/pariskunta. Hinta pitää sisällään kaikki tapaamiskerrat ja niihin kuuluvan kahvitarjoilun sekä kaiken kurssiin liittyvän materiaalin. Suplin jäsenet osallistuvat ryhmään edullisemmin. Jäsenyys maksaa henkilöjäseneltä 10€ ja pariskunnalta 20€/vuosi. Muihin jäsenetuihin voit tutustua ja jäseneksi voit liittyä TÄÄLTÄ

ILMOITTAUTUMINEN

Päivämäärä

25 elo 2019
Expired!

Aika

15:00

Hinta

60/110€

Tapahtumapaikka

Kestävän kehityksen keskus
Sorvarintie 18, 90530 Oulu

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Phone
0406890511
Sähköposti
eija.saarikivi@supli.fi
Website
http://www.supli.fi
Scroll to top