Kontaten kohti parempaa tulavaisuutta!

OTA VAUVAN PÄIVÄ HAASTE VASTAAN JA HAASTA MUUTKIN MUKAAN !

VauvaSuomi haluaa nostaa vauvat esille. Aloitimme juhlistamalla kaikkia vauvoja ensimmäisenä Vauvan päivänä 29.9.2017. Vauvan päivää vietetään joka vuosi syyskuun viimeisenä perjantaina. Tänä vuonna Vauvan päivää vietetään 27.9.2019. Silloin toivomme, että perheissä, työpaikoilla, palveluissa ja koko valtakunnassa kiinnitetään huomio vauvoihin – yhteiseen tulevaisuuteemme. Juhlimisen muodot voivat olla yhtä yksilöllisiä kuin vauvat ja perheet. Iloitaan vauvoista yhdessä!

VauvaSuomi järjestää Vauvan päivänä 27.9.2019. Helsingissä tapahtumia ja hankkii niille medianäkyvyyttä. Helsingissä kaikki neuvolat ja leikkipuistot osallistuvat Vauvan päivään. VauvaSuomi tiedottaa Vauvan päivän suunnitelmista. Toivomme sinun levittävän omassa vaikutuspiirissäsi tietoa Vauvan päivästä ja hyödyntävän paikallista tiedotusta.

Vauvojen lumosta nauttiminen kuuluu kaikille. Tee sinäkin osasi ja tule mukaan! Vietä vauvojen kanssa Vauvan päivää syyskuun viimeisenä perjantaina 27.9.2019.

Järjestä tapahtuma tai juhlista päivää kotonasi tai työpaikallasi, puistossa tai kahvilassa! Lähetä tapahtumasta kuvia ja tekstiä!

Voit myös jättää toivomuksia tai haasteita päättäjille ensi vuodelle. Täytä alapuolella oleva lomake!

Vähin, mitä voit Vauvan päivänä tehdä, on tervehtiä vastaantulevia vauvoja iloisesti.

Scroll to top