Oppaat ja tuotteet

Huomioitavaa tuotteiden tilauksesta 

Tilattuasi Suomen Uusperheiden Liitolta tuotteen, lähtee täältä tilausvahvistuksen mukana lasku kyseisestä tuotteesta. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, postitamme tuotteen eteenpäin. Postitus tehdään pääsääntöisesti kerran viikossa. 

Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiisi suosittelemme tarkistamaan myös roskapostin, sillä joillakin tilaajilla automaattisesti lähtevä vahvistus laskun kera ajautuu sinne. 

Jos sinulla on kysyttävää tilattavasta tuotteesta tai jo tehdystä tilauksesta, pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme joko sähköpostitse tai puhelimitse: 

Sähköposti: toimisto (at) supli.fi

Puhelin: 040 6893418 


Kaksi kotia – uusi vuoroasumista käsittelevä kirja esittelyssä ja ennakkotilauksessa

Kaksi kotia- selviytymisopas vuoroasumiseen

Lapsiperheen aikuisten erotessa joudutaan uuden tilanteen eteen: kenen luona lapset asuvat? Vuoroasuminen on ilmiönä vielä uusi vaikkakin nopeasti yleistyvä eron jälkeisen asumisen muoto, johon suhtaudutaan usein melko mustavalkoisesti. ”Kaksi kotia – Selviytymisopas vuoroasumiseen” käsittelee vuoroasumista laajasti nimenomaan lapsen hyvinvoinnin kannalta.

Kirja julkaistaan 4.1.2021. Se perustuu uuteen kotimaiseen tutkimukseen ja vuoroasuneiden lasten haastatteluihin. Kirja sisältää ohjeita vuoroasumiseen liittyviin hankaliin tilanteisiin ja tutkimustietoa siitä, miten taataan kaikkien perheenjäsenten jaksaminen. Teos on vuoroasumisen käsikirja, joka sopii sekä sosiaali- ja perhealan ammattilaisten käyttöön että eronneiden vanhempien ja uusperheiden tarpeisiin.

Kirjoittajat ovat alan asiantuntijoita ja tutkijoita: Hannariikka Linnavuori on kasvatustieteen tohtori, joka tutkii vuoroasumista erityisesti lasten näkökulmasta. Minna Murtorinne-Lahtinen, kasvatustieteen tohtori, on tutkinut mm. uusperheiden nuoria ja äitipuolia. Kirsi Heikinheimo on psykoterapeutti ja Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja ja pääkouluttaja.

Kirjan voi tilata ennakkoon 23.12.2020 asti hintaan 20€ + postikulut 7€ tai nouto Turun tai Helsingin toimistolta 0€. Kirjan ovh on 22,90€. Kirja toimitetaan tilaajille sen julkaisun (4.1.2021) jälkeen. Kirja on pehmeäkantinen ja sen sivumäärä on 206.

TILAA ENNAKKOON TÄSTÄ


Parisuhde – uusperheen ydin

parisuhde uusperheen ydin, tilaa kirja

Uusperhe rakentuu parisuhteen, perheen kahden aikuisen varaan. Kun uuspari saa uuden perheensä rakenteet kuntoon, luotua omat säännöt ja rajat, alkaa elämä tuntua taas normaalilta.

Kirja on suunnattu sekä uuspareille ja -perheille että työssään heitä kohtaaville ammattilaisille. 89 sivua.

Scroll to top