Parisuhteen lomahuoltoviikon aikana haluamme palauttaa mieleen tapahtumien, somehaasteiden ja julkaistavien artikkeleiden kautta parisuhteen hyvinvoinnin keskeisen merkityksen uusperheen voimavarana. Parisuhdetta vahvistamalla vahvistetaan myös uusperheen yhteenkuuluvuutta. Loma-aika on mitä parhain mahdollisuus yhteisten muistojen hankkimiseen.

Haasteita uusperheiden kesäloma-ajassa riittää eivätkä suuret odotukset, monimutkaiset järjestelemiset ja monessa kodissa aikaansa viettävät lapset muuttuvine aikatauluineen ole niistä ainoita. Mitkä haasteet tunnistat teidän perheenne loman järjestelyssä? Mistä ottaa aikaa ihan vain kahdestaan?

Liity mukaan kuulemaan käytännön vinkkejä lomahuoltoviikon tapahtumissa!

Lomahuoltoviikko ottaa varaslähdön Uusperheen kesäralli -webinaarilla perjantaina 4.6.2021.

Webinaari on suunnattu ennen kaikkea Pirkanmaan uusperheille ja sisältää tietoa alueella järjestettävistä valimennuksista, mutta tapahtuma on avoin kaikille. Webinaari on Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-toiminnan järjestämä ja uusperheitä koskettavista teemoista ja ilmiöistä luennoi Elisa Jyllikoski.

Luento järjestetään yhteistyössä Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Tampereen ja Ylöjärven kuntien, Opintokeskus Siviksen ja STEA:n kanssa.

Webinaari toteutetaan Zoomin välityksellä perjantaina 4.6.2021 klo 17.30-19.00. Ilmoittautuneille lähetämme linkin webinaariaamuna ja ohjeet Zoomin käyttöön. Ilmoittaudu 3.6.2021 mennessä alla olevasta linkistä.Linkki avautuu uuteen ikkunaan


Tahattomasti lapsettomana uusperheessä -vertaiskeskustelu 9.6.2021 klo 18-19:30

Keskiviikkona 9.6. klo18-19:30 paneudumme henkilökohtaiseen, mutta parisuhdetta usein suuresti kuormittavaan haasteeseen, tahattomaan lapsettomuuteen uusperheessä. Vertaiskeskustelussa käsitellään tahattoman lapsettomuuden kokemusta bonusvanhemman näkökulmasta

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Uusperheiden Liitto ry:n ja Simpukka ry:n kanssa.


Uusparisuhteen kesälomahuolto – verkkotapahtuma 10.6.2021 klo18-19:30

Torstaina 10.6. klo 18-19:30 kaikille uuspariskunnille suunnatussa parisuhdeluennossa käsitellään lomiin kohdistuvia paineita ja parisuhteen hyvinvointia. Uusparisuhteen lomapaineiden ratkaisemisesta ja ylipäänsä suhteen hyvinvoinnista puhuu seksuaaliterapeutti, parisuhdevalmentaja, itsekin uusperheellinen Susanna Syld. Verkkoluennon tarkoituksena on antaa käyttöön konkreettisia työkaluja ja ymmärrystä, ja sitä kautta läheisyyttä omaan parisuhteeseen.

Voit osallistua luennolle joko yksin tai yhdessä. Luennon hinta on 10€/15€. Edullisempi hinta Suplin jäsenille.

Perjantaina

Jaa: