Haluatko kehittää palveluita ja luoda uutta? Kiinnostaako työskentely neurokirjon-uusparisuhteiden parissa? Etsimme kehitystyöstä ja ihmisten kohtaamisesta innostunutta hankesuunnittelijaa kolmen vuoden työsuhteeseen.

Suomen Uusperheiden Liitto ry (Supli) on vuonna 1996 perustettu valtakunnallinen uusperheiden hyvinvointia edistävä asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Toimimme aktiivisesti tasa-arvoisen, lapsi- ja perhemyönteisen yhteiskunnan edistämiseksi. NEPU-hankkeen tarkoituksena on kehittää verkkopohjainen vertaiskurssi neurokirjon uuspareille sekä tieto- ja tukimateriaalipankin rakentaminen parisuhteiden ja ammattilaisten tueksi. NEPU-hankkeen kaksi hankesuunnittelijaa työskentelevät yhteistyössä kokemusasiantuntijoiden sekä verkostojen kanssa.

Löytyykö Sinulta työkaluja parisuhteiden hyvinvoinnin ja vertaistukipalveluiden kehittämiseen sekä ymmärrystä neurokirjon erityispiirteistä? Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, kykyä johtaa omaa työtä sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme sinulta yleisten IT-taitojen hallintaa, organisointikykyä tapahtumien ja työpajojen järjestämiseksi sekä kokemusta ja paloa yhteiskehittämiseen. Kokemus uusperheiden ja -parien kanssa työskentelystä, kouluttamisesta ja järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja dynaamisen työkentän sekä mahtavan työyhteisön. Suomen Uusperheiden Liiton toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. NEPU-hankkeen kotipesä on Helsingissä. Etätyö on osin mahdollista ja käytössä on liukuva työaika. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta valmius matka-, ilta- ja viikonlopputyöhön on välttämätöntä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät järjestöalan TES:n mukaan. Palkka 3100€/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimintaa rahoittaa STEA.

Lähetä hakemus ja CV yhtenä PDF-tiedostona viimeistään 5.2.2023 sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Puhelintiedusteluihin vastaa 2.2.2023 klo 13–15 toiminnanjohtaja Kirsi Heikinheimo, puh. 040 689 1518.  Haastattelut järjestetään 13.2.2023 klo 9:30–15 Helsingissä.

Hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 15.2.2023.

Jaa: