ÄIJÄLEIRI – Uusperhemiesten viikonloppu Sastamalassa 30.8.-1.9 2019

ÄIJÄLEIRI – Uusperhemiesten viikonloppu Sastamalassa 30.8.-1.9 2019

Uusperhemiehet kerääntyvät tänä vuonna viikonlopunviettoon Sastamalaan Levon Metsästysmajalle. Levon Metsästysmaja on iso hirsirakennus Houhajärven rannalla ja mahdollistaa monenlaista ulkoiluun soveltuvaa aktiviteettia. Majan varustetasoon kuuluu sisä-WC ja keittiö, jossa lämmin vesi, viemäröinti, sähköliesi, puuliesi, jääkaappi ja astiasto n. 80 henkilölle. Saunatilat löytyvät rakennuksen alakerrasta ja piahlla on isompaankin kokkailuun sopiva grillikota. Henkilökuntaan ei ole paikalla, joten viikonlopussa vallitsee oman ajan, luottamuksellisuuden ja yhdessä puuhailun ilmapiiri. Viikonlopun vetäjät vastaavat ruokien ja ohjelman järjestämisestä, mutta lisäkäsiä puuhaan tarvitaan niin ruokien kuin saunanlämmitysten ja siisteyden osalta.

Ohjelmaan on luvassa perheasioihin erikoistuneen lakimiehen vierailu. Tarkoituksena on selventää mm. joulukuun alussa voimaan tulevan uuden huoltajuuslain sisältöä. Lisäksi tarjoutuu tilaisuus kysyä neuvoja lakimieheltä eri tilanteisiin, joita osallistujilla saattaa olla. On siis mahdollisuus saada ammattilaiselta maksutonta pikakonsultointia, mutta asiakirjoja ei tilaisuuden yhteydessä laadita.

ILMOITTAUTUMINEN

PAIKKA: Levon Metsästysmaja, Houhajärvi Levontie, Ajo-ohjeet osallistujille lähetetään lähempänä tapahtumaa. Ota mukaan oma patja, petivaatteet tai makuupussi.

OHJELMA: Majoittumaan pääset joustavasti klo 18 alkaen ja sunnuntaina vapautamme majan klo12 maissa. Ohjelman aikataulu tarkentuu myöhemmin ja lähetetään ajo- ym ohjeiden kanssa osallistujille pari-kolme viikkoa ennen tapahtumaa.

OTA MUKAAN: Oma patja/alusta ja petivaatteet tai makuupussi. Ulkoiluun ja rentoon yhdessäoloon soveltuvia vaatteita, pelejä ja ulkoiluvälineitä haluamissasi määrin ja omat herkut ja virvoikkeet.

HINTA: 80/95€/osallistuja. Suomen uusperheiden liitto ry:n jäsenet osallsituvat halvemmalla. Jäsenyys maksaa 10€/hlö ja 20€/pariskunta/vuosi. Muut jäsenedut voit katsoa ja liittyä jäseneksi TÄÄLTÄ

LISÄTIETOJA: Lisätietoja voit kysyä Suomen uusperheiden liiton vapaaehtoistyön koordinaattorilta arkisin 9-15:30 eija.saarikiv@supli.fi tai 040 6890511/Eija.

ILMOITTAUTUMINEN

Pvm

30.08.2019 - 01.09.2019
Expired!

Aika

18:00 - 12:00

Hinta

80/95€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
eija.saarikivi@supli.fi
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev

Suplin vertaisryhmien ja kurssien yleiset pelisäännöt

– Ryhmät eivät sovellu akuutissa kriisissä olevalle parille.

– Ryhmään ei voi osallistua lapsen kanssa.

– Ryhmän toimintaperiaatteet ovat luottamuksellisuus, vapaaehtoisuus ja kokemusten jakaminen.

– Ryhmään osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa.

– Ryhmään osallistuu 4-7 pariskuntaa.

– Ryhmää ohjaavat Suplin kouluttamat vertaisohjaajat.

Supli ei vastaa yhteistyökumppaneiden järjestämisen kurssien sisällöistä eikä toimintaperiaatteista.

Lisätietoja vertaisryhmistä antaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi, eija.saarikivi (at) supli.fi, puh. 040 689 0511

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jaa: