ERÄTAUKO -Uusperhe ja erityisyys uusperheessä

Suplin ERÄTAUKO-keskustelut

ERÄTAUKO -Uusperhe ja erityisyys uusperheessä

Suomen Uusperheiden Liitto järjestää kevään aikana sarjan Erätauko – keskusteluja eri teemoista. Erätauko on uusi tapa käynnistää ja käydä yhteiskunnallista keskustelua tasavertaisesti eri näkökulmista huolimatta. Supli pyrkii keskustelujen sarjalla kartoittamaan jäsentensä näkökulmia uusperheellisyyden teemoihin ja tuomaan kuuluville monenlaisia ääni- niin keskustelussa kuin toiminnassaan.

Erätauko- keskusteluihin otetaan mukaan maksimissaan 10 henkilöä. Voit ilmoittautua mukaan ILMOITTAUDU MUKAAN-linkistä sinua kiinnostavan keskustelun perässä. Kaikki keskustelut ovat Erätauko-ohjaajan vetämiä ja käydään suomenkielellä. Kaikki keskustelut ovat luotamuksellisia.

16.3.2021 klo18-19:30 Uusperhe ja erityisyys uusperheessä Linkki avautuu uuteen ikkunaan ILMOITTAUDU MUKAAN

Erityislapsi uusperheessä on hyppy vanhemmuuden syvään päähän. Erityislapsi haastaa uusperheen perheytymisen rytmin? Vai onko kyse sittenkin erityispiirteiden periytymisestä? Miksi erityispiirteiden huomioiminen auttaa uusperhettä ymmärtämään perheen dynamiikkaa? Mitä erityispiirteillä tarkoitetaan? Mitä palveluita uusperhe toivoisi saavansa?

Uusperhe ja erityisyys uusperheessä- Erätauko-keskustelu on suunnattu erityslapsi-uusperheen vanhemmille, -nuorille ja -isovanhemmille ja uusperheitä kohtaaville ammattilaisille.

ERÄTAUKO-keskustelusarjan muut keskustelut:

4.3. 2021 klo 18-19:30 Uusperhe, nuoret ja valittu perhe.Linkki avautuu uuteen ikkunaan ILMOITTAUDU MUKAAN
14.4.2021 klo18-19:30 Yhteistyövanhemmuus ja kahden kodin välinen yhteistyö Linkki avautuu uuteen ikkunaanILMOITTAUDU MUKAAN
5.5.2021 klo18-19:30 Äitimyytti ja vanhemmuuden moninaiset roolit uusperheessä Linkki avautuu uuteen ikkunaanILMOITTAUDU MUKAAN
11.5.2021 klo 18-19:30 Monikulttuurinen uusperhe Linkki avautuu uuteen ikkunaanILMOITTAUDU MUKAAN

Keskusteluun osallistuminen on maksutonta.

Lähetämme sinulle vahvistuksen paikastasi keskustelussa. Tämän jälkeen ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli sinulle tulee ylipääsemätön este, ilmoitathan meille mahdollisimman pian,että saamme keskusteluun mukaan riittävän määrän osallistujia. 

YHTEYDENOTOT JA LISÄTIEDOT : Eija.saarikivi@supli.fi/ 040 689 0511

“Erätauko-keskustelu auttaa paremmin ymmärtämään itseä, muita ja maailmaa. Keskustelun päätteeksi ei tarvitse olla samaa mieltä tai ratkaista asioita. Erätauon avulla voi lisätä luottamusta, vahvistaa osallisuutta ja kuunnella paremmin myös hiljaisia ääniä” -Erätaukosäätiö

Yhteistyössä

Opintokeskus Sivis logo

Pvm

16.03.2021
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Järjestäjä

Suomen Uusperheiden Liitto
Puhelin
0406890511
Sähköposti
eija.saarikivi@supli.fi
Jaa: