Erityislapsiperhe- viikonloppu yhteistyössä Leijonaemojen kanssa

suplin ja leijonaemojen yhteistyöviikonloppu 8.-10.9.2023

Erityislapsiperhe- viikonloppu yhteistyössä Leijonaemojen kanssa

Toivotamme kaikki uusperheiden erityislasten vanhemmat tervetulleiksi mukaan vertaistukiviikonloppuun!

Viikonloppu on kohdennettu vanhemmille, joiden uusperheessä on erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori. Tapahtumaan voi osallistua pariskuntana tai vain perheen erityislapsen vanhempi.
Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden vanhemmille jakaa kokemuksia sekä saada vertaistukea ja tietoa uusperheiden elämäntilanteisiin. Vanhemmat voivat yhdessä vertaisten kanssa pohtia uusperheiden selviytymiskeinoja ja kuulla miten muut ovat kohdanneet ja käsitelleet uusperhe-elämän käänteitä. Kaikki ryhmässä keskusteltavat asiat ovat luottamuksellisia. Viikonloppu tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutumiseen ja lepoa arjen haasteista, sekä ulkoilua ja mukavaa yhdessä tekemistä.

Mukana viikonlopun toimintaa ohjaamassa Leijonaemojen vapaaehtoiset Seija ja Jari, sekä Suomen Uusperheiden Liiton koulutetut vertaisohjaajat Leena ja Pasi.

ILMOITTAUTUMINEN käynnistyy myöhemmin. Liitämme ilmoittautumislinkin myös tälle sivulle, mutta ilmoittautumiset ottaa vastaan leijonaemot ry. Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja etusijalla ovat Leijonaemot ry:n ja Suplin jäsenet. Jos tapahtumaan on hakijoita enemmän kuin paikkoja on tarjolla, tällöin paikat jaetaan ensin etusijalla olevien kesken ja sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumaan valitut henkilöt saavat maksulinkin omavastuuosuudesta sähköpostitse, kun tapahtuman vähimmäisosallistujamäärä on täyttynyt ja tapahtuman toteutus on vahvistunut. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat maksulinkin muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, jos vapaita paikkoja on tarjolla. Maksulinkki on voimassa 7 vuorokautta lähetyksestä ja omavastuuosuus tulee olla maksettuna tuona aikana. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lue tapahtuman osallistumis- ja peruutusehdot. Linkki siirtää sinut Leijonaemot ry:n sivuille.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

LISÄTIETOJA LEIJONAEMOT RY:ltä : [email protected] tai puh. 045 203 8221, https://leijonaemot.fi/tapahtuma/uusperheelliset-viikonloppu/

Pvm

08. - 10.09.2023

Aika

17:00 - 14:00

Hinta

100,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: