Huoltajuuden pelimerkit – paneelikeskustelu 15.9.klo 18-19:30

huoltajuuden pelimerkit

Huoltajuuden pelimerkit – paneelikeskustelu 15.9.klo 18-19:30

Huoltajuus ja siihen liittyvä sopiminen on monessa Uusperheessä paitsi monimutkaisen tuntuinen, myös tunteita nostattava kysymys. Mitä pitää sopia ja kenellä on oikeus ja kenellä velvollisuus päättää lapsen liittyvistä kysymyksistä. Miten toteuttaa tasa-arvoista vanhemmuutta? Mitä voimme tehdä vahvistaaksemme vanhemmuuden tasa-arvoisuutta?
Suomen Uusperheiden Liitto kutsuu kaikki Uusperheelliset kuulemaan lastenvalvojia – verkossa.

Verkkotapahtumaa juontaa Kirsi Heikinheimo ja panelisteina keskustelemassa ovat lapsiperhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä, uusperheneuvoja Sari Pihlajamäki, Lastensuojelun sosiaalityöntekijä ja uusperheneuvoja Tarja Merilehti ja Miessakit ry:n vastaava erotyöntekijä Kari Vilkko.

LINKKI TAPAHTUMAAN:

https://zoom.us/j/94215733495

Meeting ID: 942 1573 3495

Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Mukaan pääsemiksi riittää zoom- tili ja linkin klikkaus. Mikäli osallistut kännykällä tai muulla älylaitteella, tarvitset sovelluskaupastasi maksuttomasti ladattavan zoom- sovelluksen. Tapahtumaan pääsee kirjautumaan sisään noin 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Osallistujien toivotaan pitävän sekä kameransa, että mikrofoninsa suljettuna.

Kysymyksiä voi esittää etukäteen laittamalla ne sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Käsittelemme tapahtuman aikana chattiin laitettuja kysymyksiä mahdollisuuksien mukaan.

LISÄTIETOJA: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi ([email protected])

Pvm

15.09.2022
Expired!

Aika

18:00 - 19:30
Jaa: