Hyvää Uusperheiden Päivää 16.9.2022!

uusperheiden päivä 16.9.2022

Hyvää Uusperheiden Päivää 16.9.2022!

Ihana, kamala, rakas, raskas, omanlainen, monimutkainen ja ah, niin opettavainen.
Uusperhe on kaikkea sitä ja juuri siksi uusperhettä on syytä juhlia.

Tänään 16.9.2022 juhlitaan uusperheiden päivää jo 25.kertaa kansainvälisesti. Suomessakin päivä on tunnustettu jo viisi vuotta.

Hyvää uusperheiden päivää sinulle uusperheellinen, joka jaksat, välillä ehkä väsyt, sitoudut, kaipaat omaa tilaa, puhut, pussaat ja ennen kaikkea välität ❤
Kuinka paljon tyhjempi maailma olisikaan ilman juuri sinua ja juuri sinun omaa perhettäsi, tuollaisena hyvää ❤❤❤


Kansainvälisen Uusperheiden Päivän kunniaksi Suomen Uusperheiden Liitto julkaisee tänään Uusperhetietokirjan UUSPERHEEN ABZ- käsikirja uusperhe-elämään.

”Mitä eroa ja mitä yhteistä on ensiperheellä ja uusperheellä? Mitä oma perhe merkitsee kullekin perheenjäsenelle ja ketä uusperheeseen oikeastaan kuuluu? Tämä käsikirja antaa vastauksia moneen kysymykseen ja pistää pohtimaan ihmisten perhetilanteita ja -käsityksiä aivan uudelta kantilta.”
Mirka Soinikoski, kansanedustaja, eduskunnan monimuotoiset perheet -verkoston pj

Kirja on tilattavissa nyt uusperheiden viikon kunniaksi rajoitetun ajan 25 +toimituskulut 7€ (norm 28,50€)

Uusi tietokirja uusperhe-elämästä tunnistaa uusperheiden haasteet ja tarjoaa monipuolisesti ratkaisuja niihin. Käsikirja pyrkii olemaan tukena matkalla hyvinvoivaksi ja onnelliseksi uusperheeksi.

Uusperheen ABZ sukeltaa uusperheiden maailmaan niin kokemuksellisen kuin tutkitun tiedon näkökulmasta. Teoksessa käsitellään uusperheille ja uusparisuhteille tyypillisiä ilmiöitä, kuten bio- ja bonusvanhemmuutta, lapsen ja nuoren sopeutumista uuteen tilanteeseen sekä suhteiden muodostumista uusperheessä.

Teos on ensimmäinen suomenkielinen uusperhedynamiikkaa avaava tietokirja. Uusperheen ABZ on jäsentynyt kansainvälisen uusperhetutkimuksen pohjalta, perheytymisen seitsemän vaiheen teorian mukaisesti. Mukana on myös kuhunkin vaiheeseen sopivia harjoituksia sekä seitsemän uusperheellisten kirjoittamaa kirjettä itselleen. 

Uusperheen ABZ auttaa ymmärtämään monimuotoisten uusperheiden suhdekuvioita ja tarjoaa samalla perheiden ja läheisten lisäksi myös uusperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille oivalluksia ja ratkaisuja erilaisiin solmukohtiin

Uusperheen ABZ – käsikirja uusperhe-elämään

Suomen Uusperheiden Liitto ry 2022
ISBN-13: 9789528064879

Toimittajat: Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja, väitöstutkija, psykoterapeutti Kirsi Heikinheimo ja tietokirjailija, vapaa toimittaja Elina Teerijoki

Kustantaja: Books on Demand, Helsinki
Pehmeäkantinen, 268 sivua, Mitat : lev 15 cm, kork 21 cm, syvyys 1,5 cm , paino 381 g

Pvm

16.09.2022
Expired!

Aika

Koko päivä
Jaa: