Ihana, kamala bonusperhe -luento Raisiossa 17.5.2022

Ihana, kamal bonusperhe-luento Raisiossa 17.5.

Ihana, kamala bonusperhe -luento Raisiossa 17.5.2022

Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-toiminta järjestää uusperheille ilmaisen luennon Raisiossa.

Uusperheessä arjen pyörittäminen ja juhlien järjestäminen on taitolaji, jota voi opetella. Paljon asioitahan saadaan ratkaistua puhumalla… Tule luennolle kuulemaan tutkimuksiin ja uusperhetyöhön pohjaavia käytännön uusperhevinkkejä. Samalla voit oppia perheestäsi, parisuhteestasi ja itsestäsi uutta!

Luennolla uusperheneuvoja ja uusperheiden StepApp-toiminnan asiantuntija Elisa Jyllikoski (Suomen Uusperheiden Liitto) johdattelee kuulijat tunnistamaan oman uusperheensä vahvuuksia ja niitä asioita, joita voi vielä kehittää. Luennolla kuulet myös uusperheille suunnatusta, maksuttomasta StepApp-valmennuksesta®.

Luento järjestetään 17.5.2022 klo 18:00-19:30 Raision Kirjastossa (Martinsali) osoitteessa Eeronkuja 2, 21200 Raisio. Ilmoittaudu mukaan 8.5. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

LISÄTIETOJA: [email protected]

StepApp- toiminta

StepApp-toiminta toimii Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymässä, Raisiossa, Naantalissa ja Perusturvakuntayhtymä Akselissa, sekä Pirkanmaalla (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere, Ylöjärvi). Toiminta-alueella asuu 12 % suomalaisista lapsiperheistä.

 

StepApp-toiminnan käynnistäminen on maksuton kunnille. StepApp-toiminnan käynnistäminen kunnassa edellyttää yhteistyösopimuksen solmimisen Suomen Uusperheiden Liiton kanssa. Kerromme kiinnostuneille mielellämme lisää kumppanuusyhteistyön mahdollisuuksista

Jaa: