Joululahjaksi Lahjakortti parisuhdekurssille <3

Joululahjaksi Lahjakortti parisuhdekurssille

Joululahjaksi Lahjakortti parisuhdekurssille <3

Suplin vertaisohjatun parisuhde-viikonloppukurssin voi ostaa nyt myös lahjaksi <3

Lahjakortin voit tilata itsellesi tai lahjaksi ja yksi lahjakortti oikeuttaa pariskunnan osallistumisen Suomen Uusperheiden Liiton viikonloppukurssille vuoden 2023 aikana. Yhdessä tilauksessa voi tilata korkeintaan 2 lahjakorttia. Lahjakortin hinta määrittyy aina ostajan jäsenyyden mukaan eli ostajan ei tarvitse tietää, onko lahjansaaja Suplin jäsen. 

HINTA: 70/110€, edullisempi hinta jäsenille.
Lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä paytrailin kautta joko verkkopankkimaksuna, Pankki- tai luottokortilla tai mobilepaylla.

Lahjakortti/ lahjakortit toimitetaan kirjeenä antamaasi postitusosoitteeseen sekä valokuvana annettuun sähköpostiosoitteeseen. Valitettavasti emme voi olla varmoja postin toimitusaikataulusta, joten emme voi luvata varmuudella fyysisen lahjakortin saapumista johonkin toivottuun ajankohtaan mennessä. Lähetykset sekä kuvina sähköpostiin, että postitse tehdään 1-2 kertaa viikossa. 

Mikäli haluat suuremman määrän lahjakortteja, olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin sähköpostitse ([email protected])

LINKKI TILAUSLOMAKKEESEEN: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/d9d4f495e875a2e075a1a4a6e1b9770f

ilmoittautumis- ja käyttöehdot
Lahjakorttitilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, mikäli lahjakortilla ei ole sitä ennen tehty varausta. Palautusoikeus raukeaa varaukseen välittömästi. Lahjakortti toimitetaan tilaajalle sekä fyysisenä lahjakorttia postitse (kirje, ei seurantamahdollisuutta), että kuvana tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Tilaukset lähetetään noin 1-2 kertaa viikossa. Lahjakortit ovat numeroituja ja yksi lahjakortti vastaa yhtä pariskunnan osallistumista yhdelle viikonloppukurssille. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi eikä niistä anneta vaihtorahaa.

Pvm

03.12.2022 - 31.01.2023
Expired!

Aika

08:00 - 18:00

Hinta

70,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: