Lapsettomien bonusäitien verkkovertaisryhmä

lapsettomien äitipuolien vertaistukiryhmä verkossa

Lapsettomien bonusäitien verkkovertaisryhmä

Lapsettoman äitipuolen roolia sanotaan usein uusperheen haastavimmaksi rooliksi. Lapsettoman äitipuolen rooliin kuuluu niin uusi elämäntilanne, oma valinta kuin sitoutuminen rooliin, jonka saa parisuhteen kylkiäisenä. Vanhemmuuden rooli on mahdollisesti ei-toivottu erilaisista henkilökohtaisista syistä ja joissain tapauksissa se mitä syvimmin koskettaa omia kipupisteitä. Uusperheessä on kuitenkin lähtökohtana aina aikuisten välinen rakkaus ja valinta sitoutua suhteeseen eikä lasta voi sulkea perheen ulkopuolelle eikä tehdä parisuhteen näkökulmastakaan näkymättömäksi. Vanhemmuuden roolissa on oikeus saada tukea niin kumppaniltaan kuin vertaisilta. Myös uusperheen ulkopuolelta tulevat tekijät voivat vaikuttaa yllättävän paljon uusperheen hyvinvointiin. Ulkopuolisuuden tunne ja arjen työnjako ovat monille tuttuja haasteita . Monet uusperheen haasteet ovat kuitenkin rakenteellisia ja ratkaistavissa.

Lapsettomien äitipuolien ryhmä on viisi kertaa kokoontuva, ammattilaisohjattu verkkovertaisryhmä, jossa on rajoitettu määrä paikkoja. Ryhmä on tarkoitettu kaikille uusperheiden äidin rooliin tunnustautuville, joilla ei ole omia biologisia lapsia, vaan jotka ovat tulleet vanhemmaksi puolison lasten kautta. Ryhmä noudattelee vertaisryhmien periaatteita sisällöltään, ja keskusteltavat asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia. Vertaisryhmässä voi yhdessä pohtia uusperheiden selviytymiskeinoja ja kuulla, miten muut ovat kohdanneet ja käsitelleet uusperhe-elämän käänteitä. Usein jo pelkästään puhuminen ja sen tajuaminen, ettei näissäkään kysymyksissään ole yksin, on jo auttanut pariskuntia. Vertaisryhmän tarkoituksena ei ole antaa valmiita vastauksia uusperheiden kaikkiin kysymyksiin, mutta useimmat kohtaamistasi haasteista ovat muille uuspareille tuttuja. Voitte saada vinkkejä, uusia näkökulmia ja apua tietoiseen perheytymiseen.

PAIKKA: Ryhmä järjestetään verkossa zoom-alustalla. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen tai älylaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Mikäli käytät osallistumiseen älypuhelinta tai tablettia, tarvitset myös zoom-sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupastasi.

HINTA: osalistumismaksu 35€/ 50€. edullisempi hinta jäsenille

AIKATAULU:  Ryhmä toteutetaan 5 tapaamiskerran suljettuna ryhmänä eli ryhmään ei voi tulla mukaan sen jo alettua. Toivomme kaikkien osallistujien sitoutuvan kaikkiin tapaamiskertoihin. Pilottiryhmä järjestetään lounasaikaan toteutettavana päiväryhmänä.

torstai 25.11. klo 18-19:30
torstai 2.12. klo 18-19:30
torstai 9.12 klo 18-19:30
torstai 16.12 klo 18-19:30
ja poikkeuksellisesti
tiistai 21.12. klo 18-19:30

Jokainen tapaamiskerta pitää sisällään pienen alustuksen päivän teemasta, taustamateriaalia ja tehtäviä, mutta pääpainopiste on vertaisuudessa.

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssille otetaan korkeintaan seitsemän henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/1f0e3dad99908345f7439f8ffabdffc4

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta [email protected]
Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen tapahtuman alkua. Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan koko tapahtuman hinnan. Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50% ryhmän maksusta. Alle 7 pvää tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan koko maksu.

LISÄTIETOJA:  Annamme mielellämme lisätietoa kurssista. Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse:
[email protected]
Puh 040 689 0511/ Eija

YHTEISTYÖSSÄ:

Opintokeskus Sivis logo
Suplin juhlavuosi-logo

Pvm

25.11.2021 - 21.12.2021
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Hinta

35,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: