Läsnäolon Tahto parisuhdekurssi Joensuu 17.- 18.3.

Läsnäolon Tahto  parisuhdekurssi Joensuu 17.- 18.3.

Läsnäolon Tahto parisuhdekurssi Joensuu 17.- 18.3.

Parisuhde perustuu tahtoon olla toiselle läsnä. Uusparisuhde ulkopuolisine vaikuttavine tekijöineen voi vaatia vielä enemmän keskittymistä yhteiseen sitoutumiseen ja tunnetaitojen vuorovaikutuksen kehittämiseen. Myös siksi, että uusparisuhde on mahdollisuus uuteen keskustelukulttuuriin, mahdollisuus omien haitallisten toimintamallien muuttamiseen ja mahdollisuus uuteen rakkauteen. Näitä kaikkia taitoja voi kehittää ja niihin paneudutaan läsnäolon tahto- kurssilla. Myös vertaistuki ja mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun auttaa avaamaan kommunikaation lukkoja ja saamaan oivalluksia omista ja kumppanin sanoittamattomista tarpeista.

Kurssi sisältää opasvihon läsnäolon taitojen parantamiseen sekä pienen teemaan johdattelevan ennakkotehtävän.

KURSSIPAIKKA Kurssi toteutetaan Joensuussa NNKY:n tiloissa osoitteessa Malmikatu 2.

OHJAAJINA toimivat Suplin kouluttamat vertaisohjaajat Maria ja Jorma

HINTA kurssille on 90€/110€. Edullisempi hinta Suplin jäsenille. Kurssimaksu sisältää kurssilla käytettävät materiaalit ja kurssilla tarjottavan kahvi/tee- tarjoilun. Lounas ja majoitus ovat osallistujille omakustanteiset. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä paytrailin kautta joko verkkopankissa maksu/luotokortilla tai mobilapaylla. Aikaa maksamiseen on 30minuuttia.

Läsnäolon tahto- kurssi on kehitetty Suomen Uusperheiden Liitossa parisuhteiden tueksi. Koska ette ole yksin

LISÄTIETOJA: [email protected] tai 040 689 0511

Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/67c6a1e7ce56d3d6fa748ab6d9af3fd7

ILMOITTAUTUMIS/ PERUUTUSEHDOT

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta [email protected]
Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen tapahtuman alkua. Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan koko tapahtuman hinnan. Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50% ryhmän maksusta. 7 päivää tai alle tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan koko maksu.

Pvm

17. - 18.03.2023

Aika

18:00 - 18:00
Jaa: