Oulunseudun Uusperheelliset ry eli OSUP järjestää Voimaa Uusperheen Arkeen Kurssin 21.8.2022 klo 15-17:30 alkaen

Voimaa uusperhee arkeen Ryhmä Oulussa 2022

Oulunseudun Uusperheelliset ry eli OSUP järjestää Voimaa Uusperheen Arkeen Kurssin 21.8.2022 klo 15-17:30 alkaen

Uusperheessä kaikki menee usein toisin kuin kuvitellaan tai haaveillaan. Kuitenkin jos rakkautta vain riittää, on uusperheen arki usein hyvin onnellinen. Vertaisryhmän tarkoituksena ei ole antaa valmiita vastauksia kaikkiin uusperheiden kysymyksiin, vaan jakaa kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa ja näin huomata ettei ole yksin.

Vertaisryhmässä voi yhdessä pohtia uusperheiden selviytymiskeinoja ja kuulla miten muut ovat kohdanneet ja käsitelleet uusperhe-elämän käänteitä. Usein jo pelkästään puhuminen ja sen tajuaminen, ettei näissäkään kysymyksissään ole yksin, on jo auttanut pariskuntia. Ryhmänohjaajina toimivat koulutetut, itsekin uusperheelliset vertaisryhmäohjaajat. Ryhmä on tarkoitettu kaikille uusperheiden pareille, jotka haluavat eväitä parisuhteen ja uusperheen iloihin ja suruihin. Ryhmä noudattelee vertaisryhmien periaatteita sisällöltään. Keskusteltavat asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

OHJAAJINA ryhmässä toimivat Suplin kouluttamat ja itsekin uusperheelliset vertaisohjaajat Kristiina Ketola-Orava ja Pasi Orava.

PAIKKA: Rajakylä, Oulu.

TAPAAMISKERRAT: Tapaamiskertoja on 9 kertaa. Kerrat sovitaan ensimmäisellä tapaamiskerralla yhdessä kalentereiden pohjalta eli aloitusaika ei tarkoita säännöllistä tapaamisaikaa. Tapaamiset pyritään pitämään 1-3 viikon välein ja on tärkeää, että kaikki pääsevät paikalla kaikilla tapaamiskerroilla. Muistathan ottaa kalenterin mukaan ensimmäiselle tapaamiskerralle!

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautumiset Kristiinalle 044-3466328.

Kurssi järjestetään Oulun kaupungin tuella ja on osallistujille maksuton.

Pvm

21.08.2022
Expired!

Aika

15:00 - 17:30
Jaa: