Parisuhderisteily 31.3.-1.4.2023

Parisuhderisteily 2023

Parisuhderisteily 31.3.-1.4.2023

Uusparien parisuhderisteily Turku-Tukholma-Turku 31.3.-1.4.2023

Taas on aika seilata rakkauden laineilla Turusta Tukholmaan ja takaisin! Maihin emme malta mennä, vaan keskitymme olennaiseen eli parisuhteeseen ja läheisyyteen. Risteilyyn kuuluu vertaisuutta, yhdessäoloa, kahdenkeskistä rauhaa ja alansa parhaita asiantuntijoita.

Suomen Uusperheiden Liiton (Supli) suurta suosiota saanut ja nyt jo viidettä kertaa järjestämä parisuhderisteily on suunnattu kaikille uusperheessä eläville pariskunnille ympäri Suomea. Toivomme, että saatte uuspariristeilyllä sopivassa suhteessa vertaisuutta, uusia ajatuksia ja viihtymistä oman parisuhteen äärellä. Risteilyllä on tarjolla useita mahdollisuuksia jakaa kokemuksia uusperheessä elämisestä muiden uusparien kanssa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta Suplin parisuhdetoiminnasta. Toivotamme kaikki uusparit lämpimästi mukaan risteilemään!

HINTA: 250€/pariskunta. Hinta sisältää risteilyn ja majoittumisen parivuoteellisessa inside-hytissä kahdelle, materiaalipaketin ja kaikki ohjelmassa mainitut luennot, ruokailut ja tarjoilut. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saatte ilmoittamaanne sähköpostiin vahvistusviestin: maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Maksun voi suorittaa 30 minuutin kuluessa ilmoittautumisesta joko pankkisiirrolla, pankki- tai luottokortilla tai mobilepaylla. Mikäli tarvitset jostain syystä laskun osallistumisesta, olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eija Saarikiveen kirjallisesti eli joko sähköpostilla tai viestillä ([email protected]) Huomaathan, ettemme aina ole tavoitettavissa. Pahoittelemme aiempaa virhettä, kun yritimme käyttää pitempää aikajanaa maksun hyväksymisessä – järjestelmämme ei tukenutkaan sitä. Mikäli ilmoittauduit, mutta järjestelmä peruutti sen, ilmoittaudu uudelleen tai pyydä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorilta ilmoittautumisen palautusta ja laskutusta.

Lomakkeessa kerättäviä tietoja käsitellään vain tapahtumaan liittyen Suplin henkilökunnan ja laivayhtiön toimesta. Terveystietoja ja henkilötietoja käytetään allergioiden vahvistamiseen ja ihmisten turvallisuuden takaamiseksi. Laivayhtiö edellyttää osallistujilta syntymäaikaan liittyviä tietoja sekä tiedon sukupuolesta ja kansalaisuudesta. Parisuhderisteilyn osallistujilta edellytetään 21 vuoden ikää.

Lisätietoa Suplin tietosuojakäytännöistä ja tietosuojaselosteen löydät täältä: https://supli.fi/liity-jaseneksi/

MUKANA MENOSSA:  Supli ry:n toiminnanjohtaja, psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi, järjestösihteeri Saija Ristolainen-Kotimäki ja huikea joukko upeita vertaisohjaajiamme.

LAIVAINFO: Miniristeily PE-LA Viking Linen m/s Viking Gracella Turusta Tukholmaan ja takaisin.  Laiva lähtee Turun Linnasatamasta, terminaalin osoite: Ensimmäinen linja, 20100 Turku.
HUOM! Varaudu ennen lähtöä siihen, että saatat joutua näyttämään voimassa olevan matkustusasiakirjan. Henkilöllisyyden todistamiseen kelpaa passi tai EU-standardien mukainen henkilöllisyystodistus. Pohjoismaiden kansalaisilta kelpaa voimassaoleva pohjoismaalainen ajokortti.


RISTEILYOHJELMA

(Kaikki kellonajat ovat Suomen aikaa)

Perjantai 31.3
Klo 19.00-20.15             Lippujen + materiaalin jako Viking Linen Turun terminaalin 2:ssa kerroksesta. (Huom! Liput noudettava viim. klo 20.15)
Klo 20.25                       Laivaan nousu
klo 20.55                       Laiva lähtee Turusta
Klo 21.00                       Tervetuliaismalja ja yhteinen tutustuminen
Klo 22.00                       Vapaa iltaohjelma; yhdessäoloa, parisuhdeaikaa, vertaisuutta!

Lauantai 1.4.
Klo 6.30-9.45                Meriaamiainen
Klo 10.30                       Päivän ohjelma, parisuhdeluennot ja työpajat
(9:30 ruotsin aikaa)
           Välissä kahvitauko, Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa/hedelmiä
14:30 – 16                     Ruokailu Buffet Aurorassa
                                     Vapaata aikaa
Klo 19.50                       Laiva saapuu Turkuun

Ohjelmaan osallistuminen edellyttää matkan varaamista Suplin kautta.
Ohjelma on alustava ja muutokset siihen ovat mahdollisia.

LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/6c8349cc7260ae62e3b1396831a8398f

Ohjelmaan osallistuminen edellyttää matkan varaamista Suplin kautta. Ohjelma on alustava ja muutokset siihen ovat mahdollisia.

LISÄTIETOJA:
risteilyohjelmasta, käytännön järjestelyistä ja maksuista: [email protected]

*****

Ilmoittautumisehdot

Huomioithan, että parisuhderisteilyä eivät tapahtuman luonteen vuoksi koske täysin samat peruutusehdot kuin Suplin kursseja. Risteilylle ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille sähköpostitse ([email protected]) 24.2.2023 mennessä. Tämän jälkeen peruutuksesta veloitetaan 100% tapahtuman hinnasta. Tapahtumassa noudatetaan Suplin asettamia peruutusehtoja, ei laivayhtiön risteilyjen peruustusehtoja, koska Supli sitoutuu varauksen yhteydessä eri ehtoihin kuin henkilöasiakkaat.

Äkillisen sairauden johdosta tehtyä peruutuksesta voitte tiedustella korvausta lääkärintodistusta vastaan omalta vakuutusyhtiöltänne.

Pvm

31.03.2023 - 01.04.2023

Aika

19:30 - 20:00

Hinta

250,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: