UP- vaellus Pallakselle 12.-17.7.2020

UP- vaellus Pallakselle 12.-17.7.2020

Suplin parisuhdevaellus Pallastunturin maisemissa järjestetään taas heinäkuussa 2020

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Jylhää luontoa, oma rakas vierellä ja seuraa, jolla on samanlaisia elämäntilanteita ja kokemusta. Suplin uusparit ovat vaeltaneet Pallaksella jo kahtena vuonna; 2017 ja 2018. Nyt toivottu parisuhdevaellus Raattamassa toteutetaan vuoden tauon jälkeen uudelleen.

Vaelluksella yhdistyy Vertaistukiviikonlopuistakin tuttu vertaisuuden kokemus, mutta vaelluksen tarjoama pidempi yhteinen aika ja huikeat maisemat vahvistavat yhteisöllisyyttä. ”Yhdessä koetut elämykset ovat juuri sitä parisuhdeaikaa, johon palata muistoissakin”, kuvailee viime vaellukselle osallistunut palautteessaan.

Kurssilla käsitellään uusperheille yhteisiä teemoja kurssilaisten toiveiden mukaan. Parisuhteen hoitaminen ja vahvistaminen ovat kuitenkin kurssin ytimessä. Jokaiselle päivälle on oma teemansa ja retkikohteensa. Teemoja käsitellään erilaisin, usein toiminnallisin keinoin ja erilaisin kokoonpanoin: välillä puolison, välillä vertaisten kanssa. Asioiden käsittelylle syntyy luontevasti aikaa ja tilaa luonnossa kulkiessa, nuotiolla istuen nokipannukahvien äärellä ja kannonnokassa istuen. Tarkempi kurssiakataulu lähetetään ilmoittautuneille lähempänä kurssiajankohtaa.

Päivät ja retkikohteet ovat maltillisia eivätkä edellytä osallistujilta aiempaa kokemusta. Hyvä peruskunto riittää. – Pääasia on, että osallistujat ovat mieleltään virittyneet ainutkertaisen luonnon kohtaamiseen ja parisuhteen huoltoon.

Pallasvaellus 2020 järjestetään su 12.7. -pe 17.7 2020.

OHJAAJAT: Janne ja Sari ovat Suplin kouluttama vertaisohjaajapari. He ovat ohjanneet Suplin parisuhdevaellusta myös aiempina vuosina 2017 ja 2018

PAIKKA : Pallas, Raattama. Majoittuminen Porotilamajoitus Autto, Ounasjoentie 5614, 99340 Raattama. Retket tehdään majoituspaikasta käsin.

HINTA: 520€/580€ pariskunta. Kurssille vai osallistua vain pariskuntana. Hinta sisältäen kurssimateriaalit, majoitukset ja ruokailut retkieväineen. Matkakulut ovat  osallistujalle omakustanteiset.

Voit liittyä jaseneksi TÄÄLTÄ. Joulukuun aikana jäseneksi liittyvien ei tarvitse maksaa vuoden 2019 jäsenmaksua.

ILMOITTAUTUMINEN: ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ
EDIT: TAPAHTUMA ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ: Mukaan kannattaa ilmoittautua myös varapaikoille!

Mukaan mahtuu maksimissaan 7 pariskuntaa. Kurssi järjestetään mikäli mukana lähtee vähintään 4 pariskuntaa. Peruutukset tulee tehdä toukokuun loppuun mennessä, jotta saamme vahvistettua majoitustarpeen. Ei siis myöskään kannata jättää ilmoittautumista viime tippaan! Vapaita paikkoja ja peruutuspaikkoja kannattaa kysellä [email protected]

LISÄTIETOJA: Lisätietoja voi kysyä suplin toimistolta: [email protected] tai puhelimitse 040 689 0511

*****

Ilmoittautumisehdot

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta toimistolle s-posti  [email protected]

HUOM! Tämä kurssi järjestetään vain mikäli sille osallistuu vähintään 4 paria ja mukaan mahtuu vain 7 paria. Peruutukset tulee tehdä normaalia aikataulua aiemmin, toukokuun loppuun mennessä, jotta voimme varmistaa kurssin toteutumisen ja vahvistaa majoitustarpeen. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme perimään lähtökohtaisesti koko kurssihinnan.

Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia.

 

Pvm

12. - 17.07.2020
Expired!

Aika

Koko päivä

Hinta

520/580€ edullisempi hinta Suplin jäsenille

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: