Rikasta Minua- kurssi 27.-29.3.2020 Villa Bensow

Rikasta Minua- kurssi 27.-29.3.2020 Villa Bensow

Parisuhdekeskus Kataja ry:n kehittämällä ”Rikasta minua” -kurssilla keskitytään rikastamaan ja vahvistamaan parisuhdetta.

ILMOITTAUTUMINEN

Uusperheen parisuhde on toimivan perheen edellytys. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden parisuhteen läheisyyden lisääntymiseen ja keskusteluyhteyden kehittämiseen.
Parisuhdeviikonlopun aikana tavoitteena on herätellä ajatuksia ja oivalluksia parisuhteen mahdollisuuksista ja kulmakivistä uusperheen monimuotoisessa ihmissuhdeverkostossa. Kurssilla yhdistyy ohjaajien omiin uusperhekokemuksiin pohjaava tietotaito vuosien työhön uusperheellisten parissa. Viikonlopun aikana keskitytään nimenomaan uusparisuhteen voimavaroihin, mahdollisuuksiin ja seksuaalisuuteen sekä jaetaan kokemuksia sen verran kuin on itselle sopivaa. Kurssin tavoitteena on uusparisuhteen vahvistaminen luottamuksellisessa ryhmässä.
Menetelminä käytämme luentoja ja toiminnallisia menetelmiä.
Asioista keskustellaan aina luottamuksellisesti!

Kurssille osallistuu 4-8 paria ja viikonlopun ohjaajina toimivat itsekin uusperheelliset, Suomen Uusperheiden Liitto ry:n ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n kouluttama kokenut vertaispariskunta Pasi ja Kristiina Oulusta. Ohjelma koostuu ohjaajien alustusten lisäksi oman kumppanin kanssa tehtävistä kahdenkeskeisistä harjoituksista, pienryhmäkeskusteluista sekä koko ryhmän yhteisestä toiminnasta. Kurssi ei sovi akuutissa kriisissä oleville.

PAIKKA:  Ryhmä kokoontu Villa Bensowissa, Kauniaisisa kävelymatkan päässä junaasemasta. Villa Bensowissa ei ole majoitusmahdollisuutta, mutta lähialueelta löytyy hotelleja ja muita majoitusmahdollisuuksia. Majoitus on omakustanteinen. Suosittelemme kuitenkin oman ajan järjestämistä erillään uusperhearjesta; näin saatte keskittyä viikonlopun parisuhteenne hoitamiseen ja saatte omaa, yhteistä aikaa.

HINTA, RUOKAILU JA  KURSSIMATERIAALI: Viikonlopun hinta on 60 €/ pariskunta (jäsenhinta Suplin jäsenille), muille 110  €/pariskunta. Voit halutessasi liittyä Suplin jäseneksi tästä

Osallistumismaksu sisältää kaikki kurssilla jaettavat materiaalit ja kahvibuffetin, jossa erityisruokavalionne on huomioitu. Tarjolla on kahvin ja teen lisäksi jotain pientä syötävää kuten hedelmiä, makeisia ja keksejä. Varsinainen lounasruokailu on omakustanteinen.  Lähistöllä on lounaspaikkoja ja myös omien eväiden lämmittäminen on mahdollista. Majoituksesta ja matkoista osallistujat vastaavat itse ryhmä aikana.

VIIKONLOPUN AIKATAULU:  Viikonloppu alkaa perjantaina 27.3.2020 klo 18.00- 21.00 La 10.00-18.00 ja su 10.00-15.00.  Tarkemman aikataulun saat sähköpostiisi kurssikirjeen yhteydessä noin pari viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislomakkeen yhteydessä teillä on mahdollisuus vaikuttaa kurssisisältöihin.

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssille otetaan enimmillään kahdeksan paria ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkin voit avasta TÄSTÄ LINKISTÄ

LISÄTIETOJA:  Suplin toimistolla annetaan mielellään lisätietoja kurssista. Parhaiten tavoitat Suplin työntekijät arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.
Yhteydenotot sähköpostilla:  [email protected] tai puhelimitse 040 6890511

Kurssin sisältöön, rakenteeseen ja laskutuksene liittyvät tiedustelut: [email protected]

YHTEISTYÖSSÄ:

Pvm

27. - 29.03.2020
Expired!

Aika

18:00 - 15:00

Hinta

60/110€, edullisempi hinta jäsenille

Location

Villa Bensow
Villa Bensow, Kauniainen

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: