sUPermiesten viikonloppu 2.-4.9.2022

sUPermiehet 2022

sUPermiesten viikonloppu 2.-4.9.2022

Ilmoittautumislinkki myös tässä: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/4e732ced3463d06de0ca9a15b6153677

Uusperheiden sUPermiesten omaa aikaa ja vertaisviikonloppu järjestetään tänä vuonna Jaulin eräkämpällä Ikaalisissa. Iso entinen savottakämppä Liesijoen rannalla Seitsemisen kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Alkuperäisen kämpän rakensi Kalle Päätalo mutta päärakennus paloi ja sen tilalle rakennettiin vuonna 1959 uusi kämppä. Kalle Päätalon rakentama tallirakennus on vielä jäljellä ja se kunnostettiin korkeatasoiseksi majoitustilaksi. Talli rakennukselle annettiin nimeksi Kallen-Talli. Jaulin Kämpässä on viisi makuuhuonetta, joissa majoitutaan pääosin kerrossängyissä. Seitsemisen kansallispuisto mahdollistaa monenlaista aktiviteettia. Myös kalastuslupia on saatavilla ja niiden hankista on ohjeistettu paikan verkkosivuilla. Majan varustetasoon kuuluu sisä-WC ja keittiö, jossa lämmin vesi, viemäröinti, sähköliesi, puuliesi, jääkaappi ja keittoastiat. Saunatilat löytyvät rannasta. Henkilökuntaan ei ole paikalla, joten viikonlopussa vallitsee oman ajan, luottamuksellisuuden ja yhdessä puuhailun ilmapiiri. Viikonlopun vetäjät vastaavat ruokien ja ohjelman järjestämisestä, mutta lisäkäsiä puuhaan tarvitaan niin ruokien kuin saunanlämmitysten ja siisteyden osalta.

PAIKKA: Jaulin eräkämppä, Jaulintie 519, 39450 Ikaalinen. Ajo-ohjeet osallistujille lähetetään lähempänä tapahtumaa.

OHJAAJAT: vertaisohjaajina viikonlopussa toimivat Timo Pyrhönen ja Timo Nevala

OHJELMA: Majoittumaan pääset joustavasti klo 18 alkaen ja sunnuntaina vapautamme majan klo12 maissa. Ohjelman aikataulu tarkentuu myöhemmin ja lähetetään ajo- ym ohjeiden kanssa osallistujille pari-kolme viikkoa ennen tapahtumaa.

OTA MUKAAN: Omat petivaatteet tai makuupussi sekä pyyhe ja peseytymisvälineet. Ulkoiluun ja rentoon yhdessäoloon soveltuvia vaatteita, pelejä ja ulkoiluvälineitä haluamissasi määrin ja omat herkut ja virvoikkeet. Mikäli olet kiinnostunut kalastusmahdollisuudesta, hankithan siihen omat luvat.

HINTA: 110/ 135€/osallistuja. Suomen uusperheiden liitto ry:n jäsenet osallistuvat halvemmalla. Tapahtuma toteutuu kun osallistujia on vähintään 12 henkeä. Jäsenyys maksaa 10€/hlö ja 20€/pariskunta/vuosi. Muut jäsenedut voit katsoa ja liittyä jäseneksi TÄÄLTÄ

LISÄTIETOJA: Lisätietoja voit kysyä Suomen uusperheiden liiton vapaaehtoistyön koordinaattorilta arkisin 9-15:30 [email protected] tai 040 6890511/Eija.

Ilmoittautumislinkki myös tässä: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/4e732ced3463d06de0ca9a15b6153677

ILMOITTAUTUMIS/ PERUUTUSEHDOT

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta [email protected]
Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen tapahtuman alkua. Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan koko tapahtuman hinnan. Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50% ryhmän maksusta. Alle 7 pvää tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan koko maksu. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia.

Pvm

02. - 04.09.2022
Expired!

Aika

18:00 - 12:00

Hinta

110,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: