Rikasta Minua- parikurssi uuspareille

Rikasta Minua- parikurssi uuspareille

Rikasta Minua- parikurssi uuspareille

Parisuhdekeskus Kataja ry:n kehittämällä ”Rikasta minua” -kurssilla keskitytään rikastamaan ja vahvistamaan parisuhdetta.

Uusperheen parisuhde on toimivan perheen edellytys. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden parisuhteen läheisyyden lisääntymiseen ja keskusteluyhteyden kehittämiseen.
Parisuhdeviikonlopun aikana tavoitteena on herätellä ajatuksia ja oivalluksia parisuhteen mahdollisuuksista ja kulmakivistä uusperheen monimuotoisessa ihmissuhdeverkostossa. Kurssilla yhdistyy ohjaajien omiin uusperhekokemuksiin pohjaava tietotaito vuosien työhön uusperheellisten parissa. Viikonlopun aikana keskitytään nimenomaan uusparisuhteen voimavaroihin, mahdollisuuksiin ja seksuaalisuuteen sekä jaetaan kokemuksia sen verran kuin on itselle sopivaa. Kurssin tavoitteena on uusparisuhteen vahvistaminen luottamuksellisessa ryhmässä.
Menetelminä käytämme luentoja ja toiminnallisia menetelmiä.
Asioista keskustellaan aina luottamuksellisesti!

Kurssille osallistuu 4-8 paria ja viikonlopun ohjaajina toimivat itsekin uusperheelliset, Suomen Uusperheiden Liitto ry:n ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n kouluttama vertaispariskunta Pasi ja Kristiina Oulusta. Ohjelma koostuu ohjaajien alustusten lisäksi oman kumppanin kanssa tehtävistä kahdenkeskeisistä harjoituksista, pienryhmäkeskusteluista sekä koko ryhmän yhteisestä toiminnasta. Kurssi ei sovi akuutissa kriisissä oleville.

PAIKKA:  Ryhmä kokoontu Villa Bensowissa, Kauniaisissa Gräsavägen 3-5 A, 02700 Grankulla. Ihanassa Villa Bensowissa ei ole majoitusmahdollisuutta, mutta lähialueelta löytyy useita hotelleja ja majoitusmahdollisuuksia. Majoitus on omakustanteinen. Suosittelemme kuitenkin oman ajan järjestämistä erillään uusperhearjesta; näin saatte keskittyä viikonlopun parisuhteenne hoitamiseen ja saatte omaa, yhteistä aikaa.

HINTA, RUOKAILU JA  KURSSIMATERIAALI: Viikonlopun hinta on 60 €/ pariskunta (jäsenhinta Suplin jäsenille), muille 110  €/pariskunta. Voit halutessasi liittyä Suplin jäseneksi tästä

Osallistumismaksu sisältää kaikki kurssilla jaettavat materiaalit ja non-stop-kahvibuffetin, jossa erityisruokavalionne on huomioitu. Tarjolla on kahvin ja teen lisäksi jotain pientä syötävää kuten hedelmiä, makeisia ja keksejä. Varsinainen lounasruokailu on omakustanteinen.  Lähistöllä on lounaspaikkoja ja myös omien eväiden lämmittäminen on mahdollista. Majoituksesta ja matkoista osallistujat vastaavat itse ryhmä aikana.

VIIKONLOPUN AIKATAULU:  Viikonloppu alkaa perjantaina 8.3.2019 klo 18.00- 21.00 La 10.00-18.30 ja su 10.00-15.00.  Tarkemman aikataulun saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä vahvistusviestissä. Tarkennettu ohjelma ja tälle kurssille valitut painopisteet saatte kotiin postissa kutsukirjeen yhteydessä noin kuukautta ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislomakkeen yhteydessä teillä on mahdollisuus vaikuttaa kurssisisältöihin.

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssille otetaan max. seitsemän paria ilmoittautumisjärjestyksessä.

LISÄTIETOJA:  Suplin toimistolla annetaan mielellään lisätietoja kurssista. Parhaiten tavoitat Suplin työntekijät arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.
Yhteydenotot sähköpostilla:  [email protected] tai  [email protected]

Kurssin sisältö ja rakenne: [email protected]
Laskutukseen liittyvät tiedustelut: [email protected]

YHTEISTYÖSSÄ:

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Hourly Schedule

Perjantai

18:30 - 21

Lauantai

10 - 18

Sunnuntai

10 - 14

Pvm

22. - 29.03.2019
Expired!

Aika

18:30 - 14:00

Hinta

60€ jösenille/110€ ei-jäsenille

Location

Villa Bensow
Villa Bensow, Kauniainen

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: