Tsemppiryhmä Nepsy-uusperheiden aikuisille

tsemppiryhmä nepsy-uusperheen aikuisille

Tsemppiryhmä Nepsy-uusperheiden aikuisille

Lähde mukaan nepsy-uusperheiden aikuisille suunnattuun tsemppiryhmään kehittämään omia tietoisuus-, ajattelu- ja toimintamallejasi. Ryhmässä muodostamme turvallinen ympäristö omien kokemusten jakamiselle ja vertaistuen saamiselle erityishaasteet ja uusperhenäkökulma huomioiden.  Tsemppiryhmän tarkoituksena on pohtia ja kehittää omaa henkilökohtaista ajatteluaan ja tavoitteitaan. Tsemppiryhmä perustuu kognitiivisen terapian ja voimavarakeskeisen valmennuksen tutkittuihin työskentelymalleihin. Verkkoalustalla järjestettävän Suplin Tsemppiryhmän ohjaavat koulutetut ryhmänohjaajat Sandra ja Eija. 

Nepsy- uusperheillä tarkoitetaan perheitä, jossa jollakin uusperheen jäsenellä on diagnosoituja tai itse tunnistettuja neuropsykiatrisia piirteitä, kuten ADHD tai autismin kirjo. Uusperhe on perhe, jossa ainakin yhdellä parisuhteen osapuolella on aiemmassa suhteessa syntyneitä lapsia. Halutessasi voit kertoa ilmoittautumiskaavakkeella, kenellä tai kenellä kaikilla perheessäsi on nepsy-piirteitä. Kurssi järjestetään tälle kohderyhmälle ensimmäistä kerta pilottikokeiluna yhteistyössä ADHD-liiton kanssa. Kartoitamme jokaisen ilmoittautuneen elämäntilannetta, tuen tarvetta ja teemoja lyhyellä puhelulla ennen kurssin alkua. 

Joten aseta oma tavoitteesi, ilmoittaudu ja hyppää mukaan viiden viikon treeniin!

AIKATAULU: ensimmäinen tapaaminen järjestetään 11.10 klo 18-19:30 ja muut tapaamiskerrat ovat siitä viikon välein tiistaisin; 18.10, 25.10., 1.11. ja.8.11. 2022., kaikkina tapaamiskertoina klo 18-19:30. Toivomme osallistujien sitoutuvan mukaan koko ryhmän ajaksi eikä ryhmään oteta uusia jäseniä sen jo alettua. Kurssi järjestetään kokonaisuudessaan Zoom-verkkoalustalla.

TAPAAMISKERTOJEN TEEMAT
1. Oma hyvinvointi ja tavoitteiden asettaminen
2. Tekojen merkitys
3. Ajatusten voima
4. Ongelmaratkaisutaidot
5. Oma elämä

HINTA: Kurssi on pilottikokeilu tämän teeman ympärillä ja pilottiryhmänä maksuton.

ZOOM-LINKKI kurssiin osallistumiseksi lähetetään viimeistään kurssin alkamispäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Huomioittehan, että järjestelmän lähettämät sähköpostit saattavat helposti ohjautua roskapostiin, seuraathan siis myös roskapostilaatikkoasi. Teknisissä ongelmissa, tai mikäli ette saa linkkiä, otathan yhteyttä [email protected]fi.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai muun verkossa toimivan mobiililaitteen, jossa voit avata Zoom-sovelluksen tai käyttää verkkoselainta. On hyvä tarkistaa, että käytössä on sekä audio-, että videomahdollisuus. Sovelluksen voit ladata maksutta sovelluskaupastasi. Osallistumista varten tarvitset maksuttoman Zoom-tilin.

ILMOITTAUTUMINEN: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/19ca14e7ea6328a42e0eb13d585e4c22

Mukaan ryhmään mahtuu 5 nepsy-uusperheen aikuista.

LISÄTIETOJA liittyen ryhmään tai muuhun Suomen Uusperheiden Liitto ry:n tapahtuma- ja vertaistoimintaan voit kysyä [email protected] /040 689 0511.

*****

Ilmoittautumisehdot

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta sähköpostitse [email protected]

Yhteistyössä:

toimintaedellytyksemme mahdollistavat opintokeskus sivis ja stea

Pvm

11.10.2022 - 08.11.2022
Expired!

Aika

18:00 - 19:30
Jaa: