Uusi Suhde – Rakkaus kypsässä iässä – teemailta kirjailijoiden kanssa

Uusi Suhde – Rakkaus kypsässä iässä – teemailta kirjailijoiden kanssa

Uusi Suhde – Rakkaus kypsässä iässä – teemailta kirjailijoiden kanssa

Millaista on astua uuteen parisuhteeseen, kun molemmilla on jo ikää ja monenlaista koettuna?
Miten rakentaa paras mahdollinen rakkaussuhde myöhemmässä vaiheessa elämää?

Suomen Uusperheiden Liitto ry kutsuu Uusi Suhde – Rakkaus kypsässä iässä -kirjan kirjoittajat ja parisuhdealan ammattilaiset Elisabeth Falckin ja Paula Ruotsalaisen keskustelemaan juuri julkaistavasta kirjasta ja uusperheen parisuhteesta perjantaina 4.3.2022 klo 18-19:30. Kirjailijoita haastattelee Suplin toiminnanjohtaja, psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti Kirsi Heikinheimo. Tapahtuma järjestetään verkossa Zoom-alustalla.

OHJELMA
17:45 avaamme linkin, tulethan paikalle ajoissa

18:00 Tervetuloa, Kirsi Heikinheimo toivottaa tervetulleeksi, esittelee vieraat ja johdattelee teemaan
19:30 Lopetus ja kiitos illasta

Voit esittää ennakkoon sinua kiinnostavia kysymyksiä ilmoittautumislomakkeella. Hyödynnämme ennakkoon esitettyjä kysymyksiä tapahtumaa suunniteltaessa ja pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan.

Linkki tapahtumaan lähetetään viimeistään tapahtumapäivänä ilmoittautuessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittaudu mukaan pe 4.3.2022 klo 12 mennessä. Osallistuminen on mahdollista vain ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittautumislomakkeelle myös tästä linkistä: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/8e296a067a37563370ded05f5a3bf3ec

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Osallistuakseni tarvitset maksuttoman Zoom-tilin ja kännykällä tai älylaitteella osallistuessasi maksuttoman Zoom-sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupastasi. Tietokoneella voit osallistua joko sovelluksella tai selaimella. Muistathan hyväksyä audion liittyessäsi.


Uusi suhde – Rakkaus kypsässä iässä pohtii rakkautta keski-ikäisten ja sitä vanhempina rakastuneiden näkökulmista. Haastateltujen parien lisäksi äänensä saavat kuuluviin aikuiset lapset. Kirja antaa ymmärrystä aikuisen parisuhteen erityisyydestä ja kannustaa keski-iän ylittäneitä uskaltautumaan avoimin mielin uuteen rakkauteen: edessä olevan ajan rajallisuuden tajuaminen tuo yhdessäoloon aivan uudenlaista syvyyttä, lempeyttä ja kiitollisuutta.
Teos sopii oivaksi tietolähteeksi aikuisessa parisuhteessa eläville ja siitä haaveileville sekä oppikirjaksi ihmissuhdealan ja seniorityön ammattilaisille.

Uusi suhde- rakkaus kypsässä iässä, kirjailijat

Elisabeth Falck on pohjakoulutukseltaan teologi ja pappi. Hän on toiminut pari- ja perhepsykoterapeuttina, uusperheneuvojana ja työnohjaajana jo yli 20 vuotta.

Paula Ruotsalainen on perhepsykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti sekä työnohjaaja, ja hän on toiminut perheneuvojana yli 30 vuoden ajan. Hänellä on kokemusta kymmenien eroryhmien ohjaamisesta.


Voit hankkia kirjan itsellesi täältä:

https://kauppa.viisaselama.fi/sivu/tuote/uusi-suhde/4038333

Pvm

04.03.2022
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: