Uusperheen kesäralli -webinaari Pirkanmaan uusperheille 4.6.2021

Uusperheen kesäralli -webinaari Pirkanmaan uusperheille 4.6.2021

Uusperheen kesäralli -webinaari Pirkanmaan uusperheille 4.6.2021

Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-toiminta on rantautunut Pirkanmaalle ja järjestämme alueen uusperheille ilmaisen webinaarin.

Uusperheissä, kuten kaikissa lapsiperheissä, kesäaika on usein perheen yhteistä aikaa. Perheiden loma-ajat ja juhlien järjestäminen saattavat vaatia uusperheen aikuisilta tavallista enemmän suunnittelua ja keskustelua, sillä uusperheessä on monta liikkuvaa osaa. Webinaarissa käsitellään uusperheitä koskettavia teemoja ja ilmiöitä, joiden äärelle uusperheen aikuisten voi olla hyvä pysähtyä: Minkälainen on uusperheen polku? Miten menneisyys vaikuttaa uusperheeseen? Minkälaiset rajat ja säännöt ovat perheen toimivuuden kannalta tärkeitä? Miten lapset ja nuoret reagoivat? Webinaarissa tarkastellaan uusperheen moninaisia kehitysvaiheita, vanhemmuuden rooleja, vahvoja tunteita ja perheen arkielämää helpottavia ratkaisumalleja. Laajentunut ihmissuhdeverkosto, yhteisen ajan puute ja ulkopuolisuuden tunteet voivat rasittaa uusparin suhdetta.

Tule kuuntelemaan uusperheluentoa yhdessä puolisosi kanssa (tai yksin) ja saatte myös tietoa alueellanne järjestettävistä maksuttomista uusperhevalmennuksista. Luennoimassa uusperheneuvoja Elisa Jyllikoski Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeesta. Luento järjestetään yhteistyössä Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Tampereen ja Ylöjärven kuntien, Opintokeskus Siviksen ja STEA:n kanssa.

Webinaari toteutetaan Zoomin välityksellä perjantaina 4.6.2021 klo 17.30-19.00. Ilmoittautuneille lähetämme linkin webinaariaamuna ja ohjeet Zoomin käyttöön. Ilmoittaudu 3.6.2021 mennessä alla olevasta linkistä.

Pvm

04.06.2021
Expired!

Aika

17:30 - 19:00
Jaa: