PERUUTETTU! Uusperheen vanhemmuuden monet polut – verkkoluento

PERUUTETTU! Uusperheen vanhemmuuden monet polut – verkkoluento

PERUUTETTU! Uusperheen vanhemmuuden monet polut – verkkoluento

Verkkoluento joudutaan valitettavasti perumaan sairastapauksen vuoksi. Pahoittelemme tilannetta.

Uusperheen vanhemmaksi on monta polkua ja jotkut solahtavat vanhemmuuteen helpommin. Toisille voi olla vaikeampaa löytää omaa paikkaansa uusperheessä, ja he saattavat joutua käsittelemään kipeitäkin tunteita. Kumppania voi olla vaikea ymmärtää, kun oma polku on ollut erilainen.

Erilaisten polkujen kohdatessa on syytä pysähtyä yhdessä pohtimaan kuinka kumppania voi tukea uusperheen vanhemmuudessa. Kuinka erilaiset arjet ja tavat saadaan toimimaan uusperheen arjessa tai miksi kumppanin lapset ärsyttävät?

Nyt viimeistään on tuon pysähdyksen aika. Tule mukaan luennolle kuulemaan vinkkejä, kuinka vanhemmuus uusperheessä saadaan toimimaan. Luennoitsijalla, Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-toiminnan asiantuntijalla, Elisa Jyllikoskella on viidentoista vuoden kokemus uusperhetyöstä. Hän herättelee pohtimaan omaa sekä kumppanin vanhemmuuden rakennuspalikoita.

Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Mukaan pääsemiksi riittää zoom- tili ja linkin klikkaus. Mikäli osallistut kännykällä tai muulla älylaitteella, tarvitset sovelluskaupastasi maksuttomasti ladattavan zoom- sovelluksen. Tapahtumaan pääsee kirjautumaan sisään noin 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Osallistujien toivotaan pitävän sekä kameransa, että mikrofoninsa suljettuna.

Kysymyksiä voi esittää etukäteen laittamalla ne sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Käsittelemme tapahtuman aikana chattiin laitettuja kysymyksiä mahdollisuuksien mukaan.

Pvm

13.09.2022
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: