Uusperhekupla parisuhteen voimavarana

uusperhekupla parisuhteen voimavarana- luento

Uusperhekupla parisuhteen voimavarana

TÄTÄ TEKSTIÄ KLIKKAAMALLA SIIRRYT ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE

Uusperhe ja uusparisuhde ovat alttiita ulkopuolisten tekijöiden vaikutuksille. Menneisyys, roolit parisuhteessa ja vanhemmuudessa, monimutkaiset sukulaisuussuhteet ja syrjivät järjestelmät tuovat haasteita uusperheen toimivuuteen. Uusparisuhde voi kuitenkin olla uusperheen voima ja tuki, muodostaen uusperhettä suojaavan kuplan, turvapaikan, jossa perhe voi määrittää omat sääntönsä.

Uusperheiden viikolla perjantaina 17.9 klo 18-19:30 Seksuaali- ja parisuhdeterapeutti Susanna Syld luennoi uusperhekuplan voimaannuttavasta vaikutuksesta ja keinoista, joilla uusparisuhdetta ja uusperheen rajoja voi vahvistaa.

Tapahtuma on Suplin jäsenille maksuton, Muille hinta on 10€. Voit halutessasi liittyä Suplin jäseneksi 10€:n jäsenhintaan/ vuosi klikkaamalla tätä tekstiä, joka vie suplin nettisivuille . Mainitse liittymisestäsi tapahtuman ilmoittautumiskaavakkeella.

Voit laittaa ilmoittautumisen yhteydessä ennakkokysymyksiä tai toiveita luennoitsijalle.

TÄTÄ TEKSTIÄ KLIKKAAMALLA SIIRRYT ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE

Luento järjestetään Zoom -verkkoalustalla ja se tallennetaan. Voit esittää kysymyksiä etukäteen ilmoittautumislomakkeella ja luennon lopuksi.
ZOOM-LINKKI tapahtumaan osallistumiseksi lähetetään viimeistään tapahtumapäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan, että järjestelmän lähettämät sähköpostit saattavat helposti ohjautua roskapostiin. Seuraa siis myös roskapostilaatikkoasi. Teknisissä ongelmissa, tai mikäli ette saa linkkiä, ota yhteyttä [email protected]. Linkki avataan noin 15minuuttia ennen tapahtuman alkua. Olethan ajoissa paikalla!

Tapahtumaan osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai muun verkossa toimivan mobiililaitteen, jossa voit avata Zoom -sovelluksen tai käyttää verkkoselainta. Tarkista, että käytössäsi on sekä audio- että videomahdollisuus. Sovelluksen voit ladata maksutta sovelluskaupastasi. Osallistumista varten tarvitset maksuttoman Zoom-tilin.

LISÄTIETOJA: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi: [email protected]/ 040 6890511

TÄTÄ TEKSTIÄ KLIKKAAMALLA SIIRRYT ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE

*****

Ilmoittautumisehdot
Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille osoitteeseen [email protected]

Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen tapahtuman alkua.
Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan koko tapahtuman hinnan. Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50% ryhmän maksusta. Alle 7 pvää tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan koko maksu. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia.

Pvm

17.09.2021
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Hinta

10,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: