Vapaaehtoistoiminnan koulutus

vapaaehtoistoiminnan koulutus 2021

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Suomen Uusperheiden Liitto kouluttaa syksyllä 2022 vapaaehtoisia verkkovertaistukitoimintaan ja vertaisohjaajuuteen

Mikäli et saa ilmoittautumislomaketta auki täpästä, löytyy se myös täältä: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/182be0c5cdcd5072bb1864cdee4d3d6e

Vapaaehtoistoiminnan koulutus mahdollistaa osallistumisen verkkovertaistuen toimintaan Chatohjaajina, vertaistoimijoina puhelinpäivystyksessä ja ohjaajina verkkokursseilla ja sosiaalisen median alustoilla sekä kokemusasiantuntijoina ja ohjaajina verkkotapahtumissa. Koulutus on ensimmäinen vaihe vertaisohjaajakoulutuksessa, joka mahdollistaa halutessaan myös kouluttautumisen vertaisryhmänohjaajaksi yhdessä kumppanin kanssa. Koulutus toteutetaan prosessikoulutuksena, jossa yhdistetään lähiopetusta ja ohjattua työskentelyä verkkoalustoilla.

AIKATAULU:


Ilmoittautuminen 1.8.- 25.10.2022
Haastattelut yhdessä sovittavina aikoina teamsin tai zoomin kautta. Haastattelut tehdään ja valinnat ilmoitetaan ilmoittautumisten saapumisen mukaan.

Ensimmäinen koulutusviikonloppu 28.-29.10.2022 pe-la zoom-alustalla. Perjantai klo 18-21, la klo 10-19.
Teemoina uusperheen peruskysymykset, verkosto, sosiaalinen vanhemmuus ja ohjaajuustaidot. Viikonloppu toteutetaan etäkoulutuksena zoom-alustalla.

Loka-marraskuun aikana tekninen koulutus, verkkoalustatyöskentelyä ja chat-ohjaukseen osallistumista henkilökohtaisessa ohjauksessa ja aikataululla.

Toinen koulutusviikonloppu 25.-26.11 2022. Teemana vertaistuen työkalupakki- koulutus. Pe klo 18-21 ja la klo 10-18. Viikonloppu toteutetaan etäkoulutuksena zoom-alustalla.

KOULUTUKSEN HINTA: Koulutus on koulutukseen valituille maksuton. Suomen Uusperheiden Liitto ry tarjoaa koulutukseen koulutukseen osallistuvien ohjelman mukaiset ruokailut joko woltin kautta tilattuna tai kuitteja vastaan.

KOULUTTAJAT: Pääkouluttajina toimivat Eija Saarikivi, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori ja Kirsi Heikinheimo, pari- ja perheterapeutti ja Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja.

TOIVOMME HAKIJOILTA:

  • Omaa kokemusta uusperheellisyydestä ja aiempaa osallistumista johonkin Suplin toimintaan joko vertaisryhmään tai verkkovertaistoimintaan kuten Chatteihin
  • Perustaidot tietotekniikan käytössä  ja oma riittävä verkkoyhteys
  • Mahdollisuutta käyttää omaa tietokonetta koulutuksessa ja vapaaehtoistyössä
  • Sitoutumista syksyn koulutusjaksoon
  • Sitoutumista vapaaehtoisena toimimiseen

LISÄTIETOJA:
Eija Saarikivi, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
[email protected], 040 689 0511 (arkisin klo9-16 välillä)

Voit lukea lisää Suomen Uusperheiden Liiton vapaaehtoistoiminnasta täältä:

Yhteistyössä Opintokeskus Sivis
Yhteistyössä Opintokeskus Sivis

Pvm

28.10.2022 - 26.11.2022
Expired!

Aika

18:00 - 18:00

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: