Voimaa Uusperheen Arkeen kurssi Uudessakaupungissa 3.-4.3. 2023

voimaa uusperheen arkeen

Voimaa Uusperheen Arkeen kurssi Uudessakaupungissa 3.-4.3. 2023

Kaipaatteko tukea uusperheenne arjen pyörittämiseen ja sen herättämiin tunteisiin? Vanhemmuus, isä- ja äitipuolena oleminen, lasten ja nuorten sopeutuminen, romanttinen rakkaus vs. arjen haasteet, rahahuolet, huoltajuuskiistat, Me-henki, uusparisuhde, jne, jne. Uusperheen rakennetta voi ravistella moni parisuhteen tai koko perheen ulkopuolelta nouseva haaste. Suplin vertaisryhmissä rakennetaan perustuksia perheytymiselle ja kuullaan miten muissa perheissä on ratkaistu eteen tulevat haasteet.

Uusperhe rakentuu kahden aikuisen rakkauteen. Uusperheen ulkopuolelta tulevat tekijät voivat vaikuttaa yllättävän paljon uusperheen hyvinvointiin. Alun ”fantasiavaiheen” jälkeen perheenjäsenet hakevat paikkaansa uudessa perheessä, eikä ympäristökään aina tiedä, miten suhtautua uusperheeseen. Ulkopuolisuuden tunne voi vaivata, ja äiti– ja isäpuolena olemisen tehtävät tulee ratkaista. Monet uusperheen haasteet ovat kuitenkin rakenteellisia ja ratkaistavissa. Vertaisryhmän tarkoituksena ei ole antaa valmiita vastauksia uusperheiden kaikkiin kysymyksiin, mutta useimmat kohtaamistasi haasteista ovat muille uuspareille tuttuja. Voitte saada vinkkejä, uusia näkökulmia ja uutta puhtia perheytymiseen Suplin viikonlopuista.

Viikonlopun ryhmänohjaajina toimii ryhmänohjaamiseen koulutettu, itsekin uusperheessä elävä pariskunta. Paikkoja ryhmään on rajoitetusti (viikonloppuun otetaan mukaan seitsemän paria ilmoittautumisjärjestyksessä). Ryhmä on tarkoitettu kaikille uusperheiden pareille, jotka haluavat eväitä parisuhteen ja uusperheen iloihin ja suruihin. Viikonloppuun voivat osallistua myös muilta paikkakunnilta tulevat. Ryhmä noudattelee vertaisryhmien periaatteita sisällöltään, ja keskusteltavat asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia. Vertaisryhmässä voi yhdessä pohtia uusperheiden selviytymiskeinoja ja kuulla, miten muut ovat kohdanneet ja käsitelleet uusperhe-elämän käänteitä. Usein jo pelkästään puhuminen ja sen tajuaminen, ettei näissäkään kysymyksissään ole yksin, on jo auttanut pariskuntia.

PAIKKA: Kaurisali, Sepänkatu 6, 23500 UUSIKAUPUNKI

OHJAAJINA ryhmässä toimivat Suplin kouluttamat ja itsekin uusperheelliset vertaisohjaajat Elina ja Ville

HINTA: Viikonlopun hinta on 70€/ pariskunta (jäsenhinta Suplin jäsenille), muille  110€/pariskunta. Voit halutessasi liittyä Suplin jäseneksi tästä. Kurssimaksun voi suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksulla, yleisimmillä maksukorteilla tai mobiilmaksulla. Mikäli sinulla on lahjakortti tai haluat sopia muista maksujärjestelyistä, otathan yhteyttä ([email protected])

Osallistumismaksu sisältää kaikki kurssilla jaettavat materiaalit ja kahvibuffetin, jossa ilmoitetut erityisruokavaliot on huomioitu. Tarjolla on kahvin ja teen lisäksi jotain pientä syötävää kuten hedelmiä, makeisia ja keksejä. Varsinainen lounasruokailu on omakustanteinen.  Lähistöllä on lounaspaikkoja ja myös omien eväiden lämmittäminen on mahdollista. Majoituksesta ja matkoista osallistujat vastaavat itse ryhmän aikana.

VIIKONLOPUN AIKATAULU:  Viikonloppu alkaa pe klo18:00- 21.00 ja jatkuu La 10.00-18.30. Pidämme kurssin lyhyempänä, vain kaksi päivää kestävänä VUA-kurssina ja siksi hinta kurssille on myös normaalia edullisempi. Tarkennettu ohjelma ja tälle kurssille valitut painopisteet saatte sähköpostitse kutsukirjeen yhteydessä paria viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislomakkeen yhteydessä teillä on mahdollisuus vaikuttaa kurssisisältöihin.

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssille otetaan max. seitsemän paria ilmoittautumisjärjestyksessä.

LISÄTIETOJA:  Suplin toimistolla annetaan mielellään lisätietoja kurssista. Parhaiten tavoitat Suplin työntekijät arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.
Yhteydenotot sähköpostilla:  [email protected]

Kurssin sisältö ja rakenne sekä laskutus: [email protected]
Puh 040 689 0511/ Eija

Linkki ilmoittautumiseen myös tässä: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/3416a75f4cea9109507cacd8e2f2aefc

Suplin koronaohjeen löydät tästä linkistä

Pvm

03. - 04.03.2023

Aika

18:00 - 18:30

Hinta

70,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: