Voimaa Uusperheen Arkeen-ryhmä alkaa Vantaalla HUOM! 29.9.2020

Voimaa Uusperheen Arkeen-ryhmä alkaa Vantaalla HUOM! 29.9.2020

Voimaa Uusperheen Arkeen-ryhmä alkaa Vantaalla HUOM! 29.9.2020

ILMOITTAUTUMINEN

Uusperheessä asiat menevät usein toisin kuin kuvitellaan tai haaveillaan. Kuitenkin, jos rakkautta vain riittää, on uusperheen arki usein hyvin onnellinen. Vertaisryhmän tarkoituksena ei ole antaa valmiita vastauksia kaikkiin uusperheiden erityiskysymyksiin, vaan jakaa kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa ja näin huomata, ettei ole yksin. 

Vertaisryhmässä pohditaan yhdessä muiden kanssa  erilaisia uusperheiden selviytymiskeinoja ja kuullaan miten muut ovat kohdanneet ja käsitelleet uusperhe-elämän käänteitä. Usein jo pelkästään puhuminen ja sen tajuaminen, ettei näissä kysymyksissään ole yksin, auttaa pariskuntia. Ryhmänohjaajina toimivat koulutetut, itsekin uusperheelliset vertaisryhmäohjaajat. Ryhmä on tarkoitettu kaikille uusperheiden pareille, jotka haluavat eväitä parisuhteen ja uusperheen iloihin ja suruihin. 

PAIKKA: Pyrimme löytämään tilan asola/ Rekola/ Koivukylä- alueelta

OHJAAJAT: Vewrtaisohjaajina ryhmässä toimivat Suplin kouluttamat ja itsekin uusperheelliset vertaisohjaajat Petri ja Pauliina

TAPAAMISKERRAT: Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 29.9.2020 klo 18:00. Tapaamiskertoja on yhteensä 9 kertaa. Kerrat sovitaan ensimmäisellä tapaamiskerralla yhdessä kalentereiden pohjalta eli aloitusaika ei tarkoita säännöllistä tapaamisaikaa. Tapaamiset pyritään pitämään 1-3 viikon välein ja on tärkeää, että kaikki pääsevät paikalla kaikilla tapaamiskerroilla. Tapaamiset ovat pääsääntöisesti tiistaisin tilojen käytön vuoksi. Muistathan ottaa kalenterin mukaan!

HINTA: 60€/110€/pariskunta. Hinta pitää sisällään kaikki tapaamiskerrat ja niihin kuuluvan kahvitarjoilun sekä kaiken kurssiin liittyvän materiaalin. Suplin jäsenet osallistuvat ryhmään edullisemmin. Jäsenyys maksaa henkilöjäseneltä 10€ ja pariskunnalta 20€/vuosi. Muihin jäsenetuihin voit tutustua ja jäseneksi voit liittyä TÄÄLTÄ

OSALLISTUJAT: Mukaan mahtuu maksimissaan 7 pariskuntaa ja kurssi toteutuu kun mukaan on ilmoittautunut vähintään 4 pariskuntaa. Ryhmään voi osallistua vain yhdessä kumppaninsa kanssa.

LISÄTIETOJA: Toimistolta annetaan mielellään lisätietoja kurssista: eija.saarikivi@supli.fi/ 040689 0511. Meidät tavoittaa pääosin 9-16 välillä.

ILMOITTAUTUMINEN

*****

Ilmoittautumisehdot

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta toimistolle s-posti toimisto (at) supli.fi.

Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen tapahtuman alkua.

Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan koko tapahtuman hinnan. Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50% ryhmän maksusta. Alle 7 pvää tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan koko maksu.

Pvm

29.09.2020
Expired!

Aika

18:00 - 20:00

Hinta

60/110€, edullisempi hinta jäsenille

Location

Koivukylän avoin kohtaamispaikka
Karsikkokuja 17, Vantaa

Järjestäjä

Suomen Uusperheiden Liitto
Puhelin
0406890511
Sähköposti
eija.saarikivi@supli.fi
Ilmoittaudu

Suplin vertaisryhmien ja kurssien yleiset pelisäännöt

– Ryhmät eivät sovellu akuutissa kriisissä olevalle parille.

– Ryhmään ei voi osallistua lapsen kanssa.

– Ryhmän toimintaperiaatteet ovat luottamuksellisuus, vapaaehtoisuus ja kokemusten jakaminen.

– Ryhmään osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa.

– Ryhmään osallistuu 4-7 pariskuntaa.

– Ryhmää ohjaavat Suplin kouluttamat vertaisohjaajat.

Supli ei vastaa yhteistyökumppaneiden järjestämisen kurssien sisällöistä eikä toimintaperiaatteista.

Lisätietoja vertaisryhmistä antaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi, eija.saarikivi (at) supli.fi, puh. 040 689 0511

Jaa: