Vertaistukipuhelin tarjoaa taas uusia aikoja

Suomen Uusperheiden Liitto ry tarjoaa vertaistukea uusperheitä askarruttaviin kysymyksiin ajanvarauksella.

Pystyäksemme tarjoamaan tukea useammalle ja joustavammalla aikataululla, vertaispuhelin toimii ajanvarauksella ja pääosin teams-sovelluksen kautta. Teamsin käyttö ei edellytä sovelluksen asentamista tai muitakaan toimenpiteitä. Varauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulevan linkin klikkaaminen riittää. Myös puhelimitse puhuminen onnistuu, mutta siihenkin käytetään samaa ajanvarausta. Laita tällöin vaan toiveeksi varauksen lisätietoja-kohtaan, että haluat mieluummin soittaa numeroon 09- 31521600 kuin video- tai verkkopuhelun teams-sovelluksella.

Vertaispuhelimessa päivystää vaihtuva, itsekin uusperheellinen vertaisohjaaja, jonka kanssa voit jakaa kokemuksia ja ajatuksia uusperheellisyyden koko kirjosta, täysin luottamuksellisesti ja paikasta riippumatta.

Tervetuloa linjoille jakamaan uusperheellisyyden iloja ja suruja <3

LISÄTIETOJA: [email protected]/ 040 689 0511


Suplin työntekijöiden antama Uusperheneuvonta

Puhelin- tai videoneuvontaa annetaan maksutta ajanvarauksella arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

HUOM. Työntekijöiden antama uusperheneuvonta jatkuu taas elokuun alettua. Uusperheneuvonta on vain osa työtämme, joten huomioithan, että aikoja on saatavilla rajoitetusti.

Ajanvaraus

Varaa aika etukäteen laittamalla sähköpostia suoraan neuvojan sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme löytämään neuvonta-ajan mahdollisimman pian. Voit aikaa varatessasi ehdottaa Sinulle sopivia aikoja. Neuvontapuhelu on anonyymi, eli emme tallenna meille tulleita yhteydenottoja. Puhelu maksaa sinulle normaalin operaattorisi veloittaman hinnan. Puhelut soittaa aina ajan varannut asiakas. Valitettavasti emme pysty aina vastaamaan puhelimeen, joten suosittelemme, että ajanvaraus tehdään sähköpostitse.

Uusperheneuvonnassa ei kirjata ylös tai tallenneta neuvottavan tietoja tai tapausta koskevia yksityiskohtia. Tilastointia varten tehtävät kirjaukset ovat yleisluontoisia eikä niistä voi tunnistaa asiakasta.

Video-neuvonta

Voit valita puhelinneuvonnan sijaan videoneuvonnan, joka toteutetaan Teams-kokoustyökalun avulla. Valitessasi videoneuvonnan saat sähköpostiisi linkin, jota kautta pääset osallistumaan videokeskusteluun.

Eija Saarikivi

Uusperheneuvoja, neuropsykiatrinen ohjaaja, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Suomen Uusperheiden Liitto ry
[email protected]

puh. 040 689 0511 (ei ajanvarausta puhelimitse)

Voit varata ajan myös calendlyn kautta: https://calendly.com/eija-saarikivi/uusperheneuvonta


Ohjeet Teams-videoneuvottelun käyttöön

  • Videoneuvotteluun  voi liittyä joko älypuhelimella (jolloin linkin avautumisen yhteydessä puhelin vaatii Microsoft Teams-sovelluksen lataamisen), tabletilla tai tietokoneella, jolloin videokeskusteluun voi osallistua joko internetselaimen tai Teams-sovelluksen kautta.
  • Videokeskusteluun kannattaa liittyä laitteella, jossa on kamera ja mikrofoni, jos mahdollista.
  • Huomaattehan, että kun liitytte videoneuvotteluun, videokuva on yleensä pois päältä ja äänet mykistettyinä, joten klikatkaa ne päälle.
  • Videokuvan tallennus on ehdottomasti kielletty ja salassapitovelvollisuus pysyy voimassa samoin kuin puhelinneuvonnassakin.
  • Videokeskusteluun osallistumiseksi teidän tulisi mielellään olla rauhallisessa huoneessa, jotta kuulette äänet hyvin. Lapsille olisi hyvä keksiä jotakin tekemistä (esim. elokuva) täksi aikaa. Jos lapset ovat samassa tilassa, ette pysty keskittymään kunnolla.
  • Jos videoneuvotteluyhteys katkeaa, liity siihen uudelleen saman sähköpostissa (tai kalenterissa) olevan linkin kautta.

Pyrimme parantamaan palveluitamme ja siksi keräämme tilastoa neuvontapuhelujen teemoista. Tilastot ovat täysin anonyymejä emmekä kerää mitään sellaista tietoa, josta soittajan tai hänen läheisensä voisi tunnistaa.

Jaa: