Vertaistukipuhelin tarjoaa taas uusia aikoja

Suomen Uusperheiden Liitto ry tarjoaa vertaistukea uusperheitä askarruttaviin kysymyksiin ajanvarauksella. Vertaistuki ei ole ammatillista neuvontaa eikä parisuhdeterapiaa vaan vertaiskeskustelumahdollisuus toisen uusperheellisen kanssa.

Pystyäksemme tarjoamaan tukea useammalle ja joustavammalla aikataululla, vertaispuhelin toimii ajanvarauksella ja pääosin teams-sovelluksen kautta. Teamsin käyttö ei edellytä sovelluksen asentamista tai muitakaan toimenpiteitä. Varauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulevan linkin klikkaaminen riittää. Puhelussa ei ole pakko käyttää videokuvaa.

Vertaispuhelimessa päivystää vaihtuva, itsekin uusperheellinen vertaisohjaaja, jonka kanssa voit jakaa kokemuksia ja ajatuksia uusperheellisyyden koko kirjosta, täysin luottamuksellisesti ja paikasta riippumatta.

Tervetuloa linjoille jakamaan uusperheellisyyden iloja ja suruja <3

LISÄTIETOJA: [email protected]/ 040 689 0511

TÄLLÄ LINKILLÄ AJANVARAUKSEEN https://calendly.com/vertaistoiminta/30min


Suplin työntekijöiden antama Uusperheneuvonta

Ammatillinen uusperheneuvonta on ollut hyvin merkitykselliseksi koettu toimintamuoto. Tällä hetkellä uusperheneuvonta on tauolla resurssien ja henkilöstömuutosten vuoksi.

Suosittelemme ottamaan yhteyttä koulutettuihin uusperheneuvojiin. Löydät Suomen Uusperheiden Liiton suosittelemia ammattilaisia sivulta supli.fi/tukea/uusperheneuvojat/ ja yhä useammin myös oman kuntasi työntekijöistä, seurakunnista ja muista toimijoista. Kannattaa kysyä ja vaatia rohkeasti uusperheosaavaa apua!

Suplin työntekijöiden yhteystiedot löydät valikosta YHTEYSTIEDOT/ Ota Yhteyttä


Ohjeet Teams-videoneuvottelun käyttöön

  • Videoneuvotteluun  voi liittyä joko älypuhelimella (jolloin linkin avautumisen yhteydessä puhelin vaatii Microsoft Teams-sovelluksen lataamisen), tabletilla tai tietokoneella, jolloin videokeskusteluun voi osallistua joko internetselaimen tai Teams-sovelluksen kautta.
  • Videokeskusteluun kannattaa liittyä laitteella, jossa on kamera ja mikrofoni, jos mahdollista.
  • Huomaattehan, että kun liitytte videoneuvotteluun, videokuva on yleensä pois päältä ja äänet mykistettyinä, joten klikatkaa ne päälle.
  • Videokuvan tallennus on ehdottomasti kielletty ja salassapitovelvollisuus pysyy voimassa samoin kuin puhelinneuvonnassakin.
  • Videokeskusteluun osallistumiseksi teidän tulisi mielellään olla rauhallisessa huoneessa, jotta kuulette äänet hyvin. Lapsille olisi hyvä keksiä jotakin tekemistä (esim. elokuva) täksi aikaa. Jos lapset ovat samassa tilassa, ette pysty keskittymään kunnolla.
  • Jos videoneuvotteluyhteys katkeaa, liity siihen uudelleen saman sähköpostissa (tai kalenterissa) olevan linkin kautta.

Pyrimme parantamaan palveluitamme ja siksi keräämme tilastoa neuvontapuhelujen teemoista. Tilastot ovat täysin anonyymejä emmekä kerää mitään sellaista tietoa, josta soittajan tai hänen läheisensä voisi tunnistaa.

Jaa: