Yksin Kotona Suomi -ohjelma etsii uusperheiden lapsia mukaan ohjelmaan

Toimittaja etsii tv-ohjelmaan perheitä, joista löytyy 8–17-vuotiaita reippaita lapsia vähintään kaksi kappaletta per talous.

Nelosen toimittaja etsii uusperhettä Yksin Kotona Suomi-nimiseen kiehtovaan dokumentaariseen sarjaan, joka haastaa kymmenen perhettä astumaan mukavuusalueensa ulkopuolelle ja jättämään lapset elämään itsenäistä elämää kolmeksi päiväksi. Vanhemmat luovuttavat vastuun talostaan lapsilleen ja lätkäisevät lähtiessään heidän käteensä tukun käyttörahaa ja kotiavaimet.
 
Mitä tapahtuu, kun vanhemmat eivät ole määräämässä ja lapset ovat kotitalonsa johtajia? Kun vanhemmat kolmen päivän kuluttua palaavat, onko talon tilalla pelkkä monttu?
 
Yksin Kotona Suomi testaa perheen lasten kykyä toimia arjessa keskenään ilman vanhempien valvontaa. Vanhemmat ovat aiemmin hoitaneet kaikki kodin järjestelyt ja nyt pääsemme näkemään, kuinka perheen lapsilta sujuu itsenäinen elämä talossa, jossa he saavat päättää kaikesta. Johtaako elämä ilman sääntöjä kaaokseen, vai voiko se myös auttaa lapsia parantamaan sisarussuhteitaan ja kehittymään vastuuntuntoisemmiksi?

Perheessä kuuluu olla vähintään 2 lasta (8-17v) ja valitettavasti kerrostalo ei käy teknisen toteutuksen vuoksi lokaatioksi, sillä taloon asennetaan noin 15 kameraa ja kaikista näistä menee johdot pihalla olevaan studiorekkaan.

Vaikka ohjelmassa annetaankin kuva, että lapset ovat keskenään, paikalla on koko ajan tuotantotiimi sekä tuontantotiimin ollessa poissa päivystää vartija ja lastenvalvoja sitä, että kaikki menee hyvin ja lapsilla on turvallista.

Ohjelmaan osallistuville ei makseta palkkiota, mutta tarjotaan vanhemmille viikonloppu heidän valitsemassaan majoituksessa sekä kaiken lasten viikonloppuun liittyvä rahasumma, minkä he alkuun saavat ja joka heidän täytyy itse järkevästi jakaa esim ruokaan ja viikonlopun aktiviteetteihin.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta osoitteessa https://www.nelonen.fi/onko-sinulla-8-17-vuotiaita-lapsia-hae-mukaan-uuteen-koko-perheen-ohjelmaan?fbclid=IwAR2DBB_evCCyW2aQzE2GiHAwhJhgq3mj4i9f7SlGVSCTHgpGozAGOGMvxP8

Lisätietoja osoitteesta anette.kerkela@aitomedia.fi

Scroll to top