2. OSIO: Uusperheen vanhemmuus

Ilman lapsia Uusperhe on pelkkä uus.

Uusperhe on rakastuneiden aikuisten valinta, joka väistämättä vaikuttaa myös lasten elämään. Uusperheeseen saattaa kuulua lapsia molempien tai vain toisen aiemmista suhteista. Vanhemmuus ei kasva hetkessä ja kumppanin lapselle läheiseksi aikuiseksi tuleminen voi olla haastavaa ja ristiriitaisia tunteita herättävää.Kurssin tässä osiossa käsittelemme vanhemmuuden teemoja, rooleja ja niihin liittyviä odotuksia ja tunteita.
Toivomme sinun/teidän antavan verkkokurssista palautetta joko lomakkeen kautta tai sähköpostitse ( eija.saarikivi@supli.fi). Kuulemme mielellämme, mitä mieltä olet kurssin käytettävyydestä ja sisällöistä.

Me suplissa koemme erityisen tärkeäksi,että kurssin käyminen ja siihen liittyvien tunteiden käsittely on teille turvallista. Siksi toivomme teidän liittyvän verkkokurssin tukiryhmään tai purkavan tehtävien ja kurssiaiheiden herättämiä tunteita meidän tai teille turvallisten, osaavien läheisten avulla. Fb- ryhmän tuen ohella puhelimitse annettava vertaistuki ja työntekijöiden antama puhelinneuvonta ovat maksuttomia Suplin jäsenille. Joskus vertaisryhmän tuki esimerkiksi Voimaa Uusperheen Arkeen- ryhmissä on paras tukimuoto. Viikonloppu voi olla myös yhteinen irtiotto.

Anna palautetta tai kysy kurssista:


    Saat tukea kurssin käymiseen ja uusperhe-elämään myös näistä linkeistä:

    Scroll to top