Tilaa Supli kouluttamaan työyhteisöösi!

Tarjoamme mahdollisuuden teidän tarpeisiinne räätälöityihin luentopaketteihin

Jatkamme edelleen jo 30 op:n laajuiseksi kasvaneen, ammattilaisille suunnatun Uusperheneuvojakoulutuksen parissa, mutta uutena mahdollisuutena tarjoamme nyt myös räätälöityjä luentopaketteja.
Suomen Uusperheiden Liitto ry:n Uusperheneuvojakoulutus™ (30 op) on kouluttanut eri aloilla toimivia ammattilaisia, jotka työssään kohtaavat erilaisia, usein hyvin haastavissa uusperhetilanteissa olevia perheitä. Koulutus tarjoaa ammattilaisille laajan paketin tutkimustietoa sekä erilaisia toiminnallisia keinoja perheiden tilanteen avaamiseen ja heidän avukseen. Vuoden kestävä koulutus tarjoaa lisäksi kattavan paketin tietoutta niin lainopillisista kysymyksistä kuin myös eri tyyppisissä perhetilanteissa olevista perheistä.

Kouluttajamme ovat kaikki oman alansa raudanlujia ammattilaisia. Heidän opetustaan täydentämään tarjoamme koulutuksen aikana opiskelijoillemme myös pitkän linjan kokemusasiantuntijoiden näkökulman liitettynä teoriaopetukseen. Haluamme tarjota koulutettavillemme mahdollisimman kattavan tietopaketin, joka sisältää sekä tutkimuksissa että käytännössä testattua tietoa, ja parhaat mahdolliset keinot ammattilaisille ymmärtää ja sisäistää uusperheiden moninaiset dynamiikat.

Koska olemme jo pitkään saaneet viestiä perheiden kanssa työskenteleviltä ammattilaisilta siitä, että jakamamme tieto uusperheiden erityiskysymyksiin liittyen on ollut erittäin tarpeellista, olemme päättäneet myös aloittaa räätälöityjen luentopakettien tarjoamisen. Tarjoamme lyhytkoulutuksia 1-2 päivän mittaisina paketteina, joissa keskitytään käsittelemään niitä teemoja, joita koulutuksen tilaaja kokee omalla kentällään tarpeelliseksi.

Lisää tietoa paketeista ja hinnoittelusta Suomen Uusperheiden Liiton toimistosta [email protected]

Tietosuojaseloste
Jaa: