Suomen Uusperheiden Liitto ry:n kautta voit ostaa oppaita, luentopaketteja ja tapahtumia sekä itsellesi että lahjaksi.

Huomioitavaa tuotteiden tilauksesta 

Tilattuasi tuotteen Suomen Uusperheiden Liitolta lähetämme tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, postitamme tuotteen. Postitus tehdään pääsääntöisesti kerran viikossa, mutta lomien aikana postitus saattaa viivästyä. Kirjat toimitetaan pakettina tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Emme vastaa postista tai postin automaateista noutamattomista lähetyksistä.
Mikäli et saa vahvistusviestiä sähköpostiisi, suosittelemme tarkistamaan myös roskapostin, sillä joillakin tilaajilla automaattisesti lähtevä vahvistus ohjautuu sinne. 
Jos sinulla on kysyttävää tilattavasta tuotteesta tai jo tehdystä tilauksesta, pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme joko sähköpostitse tai puhelimitse, Mikäli haluat tilata useamman kuin yhden kirjan, olethan yhteydessä. 

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 040 6893418 

ABZ- käsikirja uusperhe-elämään

UUSPERHEEN ABZ – Käsikirja uusperhe-elämään

Uusperhe opettaa meille, että rakkaus voi ylittää biologiset rajat. Uusperheen muodostuminen ei ole yksiselitteinen asia. Vaikka uusperhe ei tutkimusten valossa ole riski lapsen hyvinvoinnille, se muuttaa totutun perheen rakenteita ja voimavaroja. Käsikirja pyrkii olemaan tukena matkalla hyvinvoivaksi ja kuulumisen tunnetta vahvistavaksi suhdeverkostoksi – onnelliseksi uusperheeksi.

Uusperheen ABZ sukeltaa uusperheiden maailmaan niin kokemuksellisen kuin tutkitun tiedon näkökulmasta. Teoksessa käsitellään uusperheille ja uusparisuhteille tyypillisiä ilmiöitä, kuten bio- ja bonusvanhemmuutta, lapsen ja nuoren sopeutumista uuteen tilanteeseen sekä suhteiden muodostumista uusperheessä. Uusperheen ABZ auttaa ymmärtämään monimuotoisten uusperheiden suhdekuvioita ja tarjoaa samalla perheiden ja läheisten lisäksi myös uusperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille oivalluksia ja ratkaisuja erilaisiin solmukohtiin.

Teos on ensimmäinen suomenkielinen uusperhedynamiikkaa avaava tietokirja. Uusperheen ABZ on jäsentynyt kansainvälisen uusperhetutkimuksen pohjalta, perheytymisen seitsemän vaiheen teorian mukaisesti. Mukana on myös kuhunkin vaiheeseen sopivia harjoituksia sekä seitsemän uusperheellisten kirjoittamaa kirjettä itselleen. 

“Tunnetaidot, mentalisaatiokyky ja erilaiset kiintymyssuhteiden mallit sekä stressin vaikutus näihin kaikkiin on käsikirjassa tiivistetty tietopaketiksi.” Mirka Soinikoski, kansanedustaja

”Kunpa vanhempani olisivat lukeneet kirjan eronsa jälkeen. ” Nuori 16 v.

”Ei tarvitse olla uusparisuhteessa tai uusperheellinen, Uusperheen ABZ on erinomainen tietokirja ihan kaikille.” Insinööri 60 v.

Kirjan hinta on 29,00€. Hintaan lisätään postimaksu 7,00€.

TILAA TÄSTÄ

Kirjan tiedot:
Uusperheen ABZ – käsikirja uusperhe-elämään

Suomen Uusperheiden Liitto ry 2022
ISBN-13: 9789528064879
Julkaistu 16.9.2022
Pehmeäkantinen, 268 sivua
Mitat : lev 15 cm, kork 21 cm, syvyys 1,5 cm , paino 381 g

LUE TÄÄLTÄ MIRKA SOINIKOSKEN ARVOSTELU KIRJASTA


Kaksi kotia- selviytymisopas vuoroasumiseen

Kaksi kotia – Selviytymisopas vuoroasumiseen

Lapsiperheen aikuisten erotessa joudutaan uuden tilanteen eteen: kenen luona lapset asuvat? Vuoroasuminen on ilmiönä vielä uusi, vaikkakin nopeasti yleistyvä eron jälkeisen asumisen muoto, johon suhtaudutaan usein melko mustavalkoisesti. ”Kaksi kotia – Selviytymisopas vuoroasumiseen” käsittelee vuoroasumista laajasti nimenomaan lapsen hyvinvoinnin kannalta.
Kirjoittajat ovat alan asiantuntijoita ja tutkijoita: Hannariikka Linnavuori on kasvatustieteen tohtori, joka tutkii vuoroasumista erityisesti lasten näkökulmasta. Minna Murtorinne-Lahtinen, kasvatustieteen tohtori, on tutkinut mm. uusperheiden nuoria ja äitipuolia. Kirsi Heikinheimo on psykoterapeutti ja Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja ja pääkouluttaja.

Kirja on pehmeäkantinen ja sen sivumäärä on 206.

Kirjan hinta on 25,00€. Hintaan lisätään postimaksu 7,00€

TILAA TÄSTÄ

Lue kirjan arvostelut tästä:

Uusperheasiantuntijan kirjoittama kirja-arvostelu
Uusperheellisen kirjoittama kirja-arvostelu
Uusperheneuorten kirjoittama kirja-arvostelu


Parisuhde- uusperheen ydin- kirja

Parisuhde – Uusperheen ydin

Uusperhe rakentuu parisuhteen, perheen kahden aikuisen varaan. Kun uuspari saa uuden perheensä rakenteet kuntoon, luotua omat säännöt ja rajat, alkaa elämä tuntua taas normaalilta.
Kirjoittajat Vuokko Malinen ja Pekka Larkela

Kirja on suunnattu sekä uuspareille ja -perheille että työssään heitä kohtaaville ammattilaisille. 89 sivua.

Kirjan hinta on 15,00€. Hintaan lisätään postimaksu 7,00€

TILAA TÄSTÄ

Lue kirja-arvostelu


Suplin uusperhetemaiset luennot tuovat työkaluja perhetyöhön

Tilaa Supli kouluttamaan työyhteisöösi!

Voit tilata Suomen Uusperheiden Liiton kouluttamaan työyhteisöönne Uusperheneuvojakoulutuksesta tuttuja teemakokonaisuuksia kuten uusperheiden kohtaaminen työssä tai vanhemmuus uusperheessä. Lyhytkoulutukset ovat 1-2 päivän mittaisia, ammattilaisille suunnattuja tietopaketteja, joka sisältää sekä tutkimuksissa että käytännössä testattua tietoa, ja parhaat mahdolliset keinot ammattilaisille ymmärtää ja sisäistää uusperheiden moninaista dynamiikkaa.

Kouluttajamme ovat kaikki oman alansa raudanlujia ammattilaisia. Heidän opetustaan täydentämään tarjoamme koulutuksen aikana myös pitkän linjan kokemusasiantuntijoiden näkökulman liitettynä teoriaopetukseen.

Voit kysyä myös yleisöluentoja uusperheteemoista.

Lisää tietoa paketeista ja hinnoittelusta Suomen Uusperheiden Liiton toimistosta [email protected]


Bonuskorvikset House of Simone


Bonusvanhemmuus- tuotteita yhteistyössä suomalaisen käsityötaiteilijan kanssa

On usein hankalaa löytää tyylikäs ja ajanmukainen tuote, joka huomioisi erityisesti bonusvanhemman.

Suplin aloittaa yhteistyön käsityötaiteilija House of Simonen kanssa. House of Simone valmistaa koruja, asusteita ja sisustustuotteita nahasta. LINKKI HOUSE OF SIMONEN NETTISIVUILLE

100% Bonus korvakorua on tarjolla kolmessa värissä, punaisena, nahan värinä ja mustana hintaan 27,28 €/ pari (Sis. ALV 24,00%)

Tuotteen kuvaus

100% Bonus – korvikset on Suomen Uusperheiden Liitto ry Suplin kanssa yhteistyössä syntynyt mallisto keväälle 2021. Materiaali on ekologisesti Euroopassa tuotettua, kevyttä kasviparkittua nahkaa laserkaiverruksella ja käsin värjättynä, metalliosat ovat allergisoimatonta koruterästä, ns. kirurginterästä. Korun korkeus on 4 cm (koukun kanssa n. 6 cm) ja leveys 1 cm.

Tätä korua valmistetaan tilausten mukaan ja tilaukset toimitetaan keskitetysti kirjeenä maanantaina 3.5, joten teethän tilauksesi viimeistään torstaina 29.4. Mikäli haluat toimituksen eri osoitteeseen kuin tilaajan osoite, muistathan mainita sen lisätiedoissa! 100% Bonus korvikset pakataan aina valmiiksi lahjapaperiin.

Voit myös ehdottaa meille tuotetta tai asiaa, joita toivoisit yhteistyömme poikivan.

https://supli.fi/bonusvanhemmuus-tuotteita-tehdaan-nyt-yhteistyossa-house-of-simonen-kanssa/(avaa uuden välilehden)

Jaa: