Supli suosittelee on sertifikaatti,joka voidaan myöntää Suplin hallituksen päätöksellä hyväksi havaituille tuotteille ja palveluille.

Mikäli haluat tuotteesi tai palvelusi Supli suosittelee -sertifikaatin alle, ole ystävällinen ja ota yhteyttä toimisto@supli.fi.


Syyllinen – Herkkä ja vilpitön uusperhedraama

Syyllinen käsittelee uusperheproblematiikkaa, vanhemmuutta ja syyllisyyttä. Näytelmä tapahtuu tänä päivänä pienessä kaupungissa jossakin päin Suomea. Uusperheen vanhemmat Päivi ja Timo kamppailevat parisuhteeseen, vanhemmuuteen ja perheensä arkeen liittyvien ongelmien kanssa.
Miten saada yhdistettyä perhe, kun ulkopuolelta tulevia muuttujia, vaikuttajia ja eri suuntiin repiviä tahoja on läsnä lukuisia?
Voisivatko kaikki perheenjäsenet olla onnellisia, vai kenen onnen ehdoilla toimitaan?

Käsikirjoitus Sanna Heikkinen
Ohjaus Sanna Heikkinen


Pikkuli 

Pikkuli on hurmaava pieni lintu, joka seikkailee TV:ssä, mobiilipeleissä sekä erilaisissa oppimisympäristöissä.

Pikkuli-tuotteet on suunnattu 3-8 -vuotiaille lapsille ja niistä rakentuu lapsille turvallinen Pikkuli-maailma.


Suurerhe 

Suurerhe on satukirja, jota on lohdullista lukea. Sitä lukiessa on mahdollista tuntea syvästi, kiintyä ja nauraa hyväntahtoisesti. Tai niin aluksi luulisi, mutta teos on paljon muutakin. Jussi Sutinen ei päästä lukijaansa ihan niin helpolla, vaan maalaa ajoittain myös synkemmällä siveltimellä. Rivien välit pullistelevat kantaaottavia viestejä meidän maailmastamme, huolta ja pelkoa ainakin siitä, miten avioerot vaikuttavat lapsiin ja ovatko suurperheet sittenkään hyvä idea.


Parisuhde on Uusperheen Ydin

(Vuokko Malinen ja Pekka Larkela, Väestöliitto 2011)

Kirja avaa parisuhteen merkitystä uusperheen voimavarana ja kantavana voimana mm vertaiskokemuksen kautta.

Voit tilata kirjan Suplin sivuilta linkin kautta

Jaa: