Kannatusjäsenenä annat äänen uusperheille, ja muille mahdollisuuden kuulla sen

Tiesitkö, että Suplin kannatusjäseneksi voivat alkaa myös yritykset ja yhdistykset?

Miten sinun työyhteisössäsi tunnetaan ja huomioidaan uusperheet? Ehkäpä Kauppalehti, kahvi ja korvapuustit kaipaavat taukotilaan rinnalleen hyvää ihmisyyttä? Väylää uusperhetietoisuuden lisäämiselle avaa ihan vaikka jo Supliikki-lehti kahvihuoneessa. Suplin jäsenenä työnantaja kertoo välittävänsä, konkreettisella teolla. Sinä voit olla se, jonka ansiosta yhteisöstäsi tulee Suplin kannatusjäsen.

Kun lisäämme tietoisuutta ja ymmärrystä uusperheistä, lisäämme hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta maailmaan. Yritysten kannanotoilla on jatkuvasti yhä suurempi yhteiskunnallinen merkitys. Ja tulevaisuudessa yhä useampi valitsee työpaikkansa sillä perusteella, miten arvot tärkeissä asioissa kohtaavat.  Suosittelen: suosittele jäsenyyttä yhteisöösi heti tämän jutun lukemisen jälkeen – teet takuuhyvän teon monella tavalla.

Sinä ja minä kannatusjäsenenä

Arvokkainta, mitä ihminen voi antaa ja lahjoittaa, on oma aika. Aika on sillä tavoin maailman tasa-arvoisinta valuuttaa, että meillä kaikilla on sitä vuorokaudessa saman verran, 1 440 minuuttia. Jos me nykyihmiset jostain olemme tarkkoja, niin siitä, mihin aikamme käytämme. Saamme niin paljon tietoa ja virikkeitä, että kiinnostavimman ja tärkeimmän tekemisen valinta on toisinaan kimuranttia. 

Itselleni Suplin kannatusjäsenyys oli oiva (ja ainoa) ratkaisu hetkeen, kun tärkeälle asialle halusi antaa aikaansa, jota ei ollut. Kannatusjäsenenä järjestät aikaa heille, joilla on mahdollisuus omistautua ja sitoutua Suplin tehtävään, uusperheiden hyvinvoinnin lisäämiseen Suomessa. Aktiivista toimintaa hyvän asian puolesta ei tarvitse aina tehdä itse. Toimintaa voi järjestää sitä rahoittamalla

Kirjoittaja Tarja Törmänen on Suplin kannatusjäsen, NLP-viestintävalmentaja, Wulff-Yhtiöt Oyj:n markkinointiviestintäjohtaja ja Era Nova Bookshop Oy:n kirjakauppiatar. Hän on kirjoittanut Uusperheen käsikirjan (Otava, 2019) yhdessä Marika Rosenborgin kanssa. Hän toivoo saavansa vuonna 2021 paljon uusia kannatusjäsenkollegoita Suplin toimintaa tukemaan ja toimii nykyään myös Suplin luottamus- ja vapaaehtoistehtävissä. 


Liittymällä Suplin jäseneksi tuet työtämme uusperheiden asialla

Kun liityt Suplin jäseneksi 14.-21.2.2021, paitsi tuet Suomen Uusperheiden liiton monipuolista työtä, osallistut kirjapaketin arvontaan. Mikäli olet jo Suplin jäsen, voit osallistua arvontaan suosittelemalla jäsenyyttä.

Jaa: