”Mitä eroa ja mitä yhteistä on ensiperheellä ja uusperheellä? Mitä oma perhe merkitsee kullekin perheenjäsenelle ja ketä uusperheeseen oikeastaan kuuluu? Tämä käsikirja antaa vastauksia moneen kysymykseen ja pistää pohtimaan ihmisten perhetilanteita ja -käsityksiä aivan uudelta kantilta.”

Mirka Soinikoski, kansanedustaja, eduskunnan monimuotoiset perheet -verkoston pj

Kirja tilattavissa nyt!

Kirjan hinta on 36 € (hinta sis kirjan 29€ ja toimituskulut 7€).

Uusi tietokirja uusperhe-elämästä tunnistaa uusperheiden haasteet ja tarjoaa monipuolisesti ratkaisuja niihin. Käsikirja pyrkii olemaan tukena matkalla hyvinvoivaksi ja onnelliseksi uusperheeksi.

Uusperheen ABZ sukeltaa uusperheiden maailmaan niin kokemuksellisen kuin tutkitun tiedon näkökulmasta. Teoksessa käsitellään uusperheille ja uusparisuhteille tyypillisiä ilmiöitä, kuten bio- ja bonusvanhemmuutta, lapsen ja nuoren sopeutumista uuteen tilanteeseen sekä suhteiden muodostumista uusperheessä.

Teos on ensimmäinen suomenkielinen uusperhedynamiikkaa avaava tietokirja. Uusperheen ABZ on jäsentynyt kansainvälisen uusperhetutkimuksen pohjalta, perheytymisen seitsemän vaiheen teorian mukaisesti. Mukana on myös kuhunkin vaiheeseen sopivia harjoituksia sekä seitsemän uusperheellisten kirjoittamaa kirjettä itselleen. 

Uusperheen ABZ auttaa ymmärtämään monimuotoisten uusperheiden suhdekuvioita ja tarjoaa samalla perheiden ja läheisten lisäksi myös uusperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille oivalluksia ja ratkaisuja erilaisiin solmukohtiin

Uusperheen ABZ – käsikirja uusperhe-elämään

Suomen Uusperheiden Liitto ry 2022
ISBN-13: 9789528064879

Toimittajat: Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja, väitöstutkija, psykoterapeutti Kirsi Heikinheimo ja tietokirjailija, vapaa toimittaja Elina Teerijoki

Kustantaja: Books on Demand, Helsinki
Pehmeäkantinen, 268 sivua, Mitat : lev 15 cm, kork 21 cm, syvyys 1,5 cm , paino 381 g

Jaa: