StepApp-valmennus® uusperheille Järvenpäässä (TÄYNNÄ)

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Bonusvanhemmuus, parisuhteen solmut, lasten kasvatusasiat ja ex-elämä voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat, lapsiperheiden hyvinvoinninohjaajat Mari-Anne Koskinen & Marjo Leminen. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Keski-Uudenmaan sote-alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula).

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikkana toimii Perhetalo Joutsikki, Valtuustonkatu 3, Järvenpää. Tapaamiset ovat keskiviikkoisin 21.10., 28.10., 4.11., 11.11. ja 18.11.2020 klo 17.30-19.00.

Ryhmä on valitettavasti täynnä. Mahdollisia peruutuspaikkoja voit tiedustella: laura.selanne@supli.fi

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification for Health Promotion sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Päivämäärä

21 loka 2020 - 18 marras 2020
Ongoing...

Aika

17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Perhetalo Joutsikki
Valtuustonkatu 3, Järvenpää
StepApp-valmennukset
Scroll to top