Kamalat (Uusperhe) Äidit – Ainaks te lääpitte?

Kamalat (Uusperhe) Äidit – Ainaks te lääpitte?

Uusperheen muodostuminen on aina toisiinsa rakastuneiden aikuisten valinta, joka vaikuttaa väistämättä perheeseen kuuluvien lasten ja nuorten elämään. Teini-iän tarkoitus on auttaa nuorta irrottautumaan perheestä ja luomaan omaa, itsenäistä roolia maailmassa. Jo pelkkä teini-ikä ajaa nuoret ja vanhemmat usein ristiriitoihin, puhumattakaan tilanteesta, jossa teiniä ilmestyy ”komentelemaan” uusi, vieras ihminen, uusine vieraine ja ärsyttävine tapoineen. Lapset, etenkin teinit, kasvattavat vanhempiaan, ei vain toisin päin.

Miten uuden rakkauden, uusperheen ja teini-iän myrskyt sitten voi onnistuneesti yhdistää? Miten muut ovat siinä onnistuneet? Tästä keskustellaan Suomen Uusperheiden Liitto ry:n ja Kamalat Äidit®- toiminnan (NNKY) yhteistyössä järjestämissä vertaiskeskusteluissa zoom-alustalla. Jokainen tapaaminen on itsenäinen eikä edellytä osallistumista kaikkiin tapaamisiin.

15.9. klo 18-19:30 Kamalat (Uusperhe) Äidit®– Uusperhe ja teini

Miten teini liittyy uusperheeseen? Onko Pakko?

8.10. klo 18-19:30 Kamalat (Uusperhe) Äidit® – Ainaks te lääpitte?

Uusparin erotiikka ja teinin seksuaalisuus uusperheessä. Kuka voi puhua mistäkin? Entäs kun teiniä vierastuttaa, ujostuttaa ja hävettää?

ILMOITTAUDU

5.11. klo 18-19:30 Kamalat (Uusperhe) Äidit® – Sä et oo mun mutsi!

Teini, uusperhe ja uudet sisarukset, ulkopuolisuus, mustasukkaisuus ja hankalat tunteet.

ILMOITTAUDU

 

Iltoihin otetaan mukaan rajattu määrä osallistujia. Tapahtuma on maksuton, mutta pienen osallistujamäärän vuoksi perimme ilmoittamattomista peruutuksista 15 € sakkomaksun.
Mikäli et pääse mukaan, vapautathan paikkasi jonossa olevalle!

LISÄTIETOJA VERKKOKESKUSTELUSTA ja Suomen Uusperheiden Liitto ry:stä:
Suplin vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi ([email protected], 040 6890 511)

LISÄTIETOJA KAMALAT ÄIDIT®– toiminnasta: https://ywca.fi/kamalat-aidit/, Kamalat äidit -koordinaattori Vaula Hacklin ([email protected], 050 5863 776)

Pvm

08.10.2020
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Hinta

maksuton

Järjestäjä

Suomen Uusperheiden Liitto
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Jaa: