Parisuhderisteily 18.-19.3. 2022

parisuhderisteily 2022

Parisuhderisteily 18.-19.3. 2022

Taas on aika seilata rakkauden laineilla Turusta Tukholmaan ja takaisin! Maihin emme malta mennä, vaan keskitymme olennaiseen eli parisuhteeseen ja läheisyyteen. Risteilyyn kuuluu vertaisuutta, yhdessäoloa, kahdenkeskistä rauhaa ja alansa parhaita asiantuntijoita.

Suomen Uusperheiden Liiton (Supli) nyt jo neljättä kertaa järjestämä, suurta suosiota saanut parisuhderisteily, on suunnattu kaikille uusperheessä eläville pariskunnille ympäri Suomea. Toivomme, että saatte uuspariristeilyllä sopivassa suhteessa vertaisuutta, uusia ajatuksia ja viihtymistä oman parisuhteen äärellä. Risteilyllä on tarjolla useita mahdollisuuksia jakaa kokemuksia uusperheessä elämisestä muiden uusparien kanssa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta Suplin parisuhdetoiminnasta. Toivotamme kaikki uusparit lämpimästi mukaan risteilemään!

ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU! Peruutuspaikkoja voi kysyä suoraan Eijalta! ([email protected])

HINTA: 250€/pariskunta. Hinta sisältää risteilyn ja majoittumisen parivuoteellisessa seaside-hytissä kahdelle, materiaalipaketin ja kaikki ohjelmassa mainitut luennot, ruokailut ja tarjoilut. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saatte ilmoittamaanne sähköpostiin vahvistusviestin ja laskun, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa ilmoittautumisestasi. Lomakkeessa kerättäviä tietoja käsitellään vain tapahtumaan liittyen Suplin henkilökunnan ja laivayhtiön toimesta. Terveystietoja ja henkilötietoja käytetään allergioiden vahvistamiseen ja ihmisten turvallisuuden takaamiseksi. Laivayhtiö edellyttää osallistujilta syntymäaikaan liittyviä tietoja sekä tiedon sukupuolesta. Parisuhderisteilyn osallistujilta edellytetään 21vuoden ikää.
Lisätietoa Suplin tietosuojakäytännöistä ja tietosuojaselosteen löydät täältä: https://supli.fi/liity-jaseneksi/

MUKANA MENOSSA:  Supli ry:n toiminnanjohtaja, psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo, Puheenjohtaja Petri Rainio, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi ja järjestösihteeri Saija Ristolainen-Kotimäki.

Läsnäolon Tahto Parisuhteessa

Vertaisuutta, yhdessäoloa, kahdenkeskistä rauhaa sekä alansa parhaita asiantuntijoita.

Luennoimassa Supli ry:n toiminnnanjohtaja, psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo ja Suplin puheenjohtaja, vertaisohjaaja Petri Rainio

LAIVAINFO: Miniristeily PE-LA 18.-19.3. 2022 Viking Linen m/s Viking Gracella Turusta Tukholmaan ja takaisin.  Laiva lähtee Turun Linnasatamasta, terminaalin osoite: Ensimmäinen linja, 20100 Turku.

Huomioittehan, että liput on noudettava lähtöpäivänä terminaalista klo 20.15 mennessä.
Lisätiedustelut: Eija Saarikivi, [email protected], 040 689 0511

ALUSTAVA RISTEILYOHJELMA

(Kaikki kellonajat ovat Suomen aikaa)

Perjantai 18.3. 2022

Klo 19.00-20.15                          Lippujen + materiaalin jako Viking Linen Turun terminaalin 2:ssa kerroksesta. (Huom! Liput noudettava viim. klo 20.15)

Klo 20.25                                       Laivaan nousu

klo 20.55                                        Laiva lähtee Turusta

Klo 21.00                                       Tervetuliaismalja ja yhteinen tutustuminen

Klo 22.00                                      Vapaa iltaohjelma; yhdessäoloa, parisuhdeaikaa, vertaisuutta! Te päätätte <3

Lauantai 19.3.2022

Klo 6.30-9.45                               Meriaamiainen

Klo 10.30 alkaen                       Päivän ohjelma, parisuhdeluennot ja työpajat

Päivän aikana pidämme kahvi/ lounastauon ja meille on varattu ruokailu Buffet Aurorassa. Aikataulu näiden osalta tarkentuu.

Klo 19.50                                       Laiva saapuu Turkuun.

Ohjelmaan osallistuminen edellyttää matkan varaamista Suplin kautta.

Ohjelma on alustava ja muutokset siihen ovat mahdollisia.

LISÄTIETOJA:
risteilyohjelmasta ja laskutuksesta: [email protected]

*****

Ilmoittautumisehdot

Huomioithan, että parisuhderisteilyä eivät tapahtuman luonteen vuoksi koske täysin samat peruutusehdot kuin Suplin kursseja. Risteilylle ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille sähköpostitse ([email protected]) 1.2.2022 mennessä. Tämän jälkeen peruutuksesta veloitetaan 50% ja, 15.2.2022 jälkeen 100% tapahtuman hinnasta. Tapahtumassa noudatetaan Suplin asettamia peruutusehtoja, ei laivayhtiön risteilyjen peruustusehtoja, koska Supli sitoutuu varauksen yhteydessä eri ehtoihin kuin henkilöasiakkaat.

Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia.

Äkillisen sairauden johdosta tehtyä peruutuksesta voitte tiedustella korvausta lääkärintodistusta vastaan omalta vakuutusyhtiöltänne.

Pvm

18. - 19.03.2022
Expired!

Aika

20:00 - 21:00

Hinta

250,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: