StepApp-valmennus® uusperheille Järvenpäässä 12.1.-9.2.2023

Kolme henkilöä ringissä, kädet kohti taivasta.

StepApp-valmennus® uusperheille Järvenpäässä 12.1.-9.2.2023

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla on Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-toiminnan StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat StepApp-valmentajat, Lapsiperheiden hyvinvoinninohjaajat Perhetalo Joutsikista Marjo Leminen ja Mari-Anne Koskinen.

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Pornaisten ja Tuusulan alueella. 

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikka on Cooperin kohtaamispaikka osoitteessa Lääkärinkuja 11, 04410 Järvenpää. Tapaamiset järjestetään torstaisin 12.1., 19.1., 26.1., 2.2. & 9.2. klo 17.30-19.00.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen sunnuntaihin 1.1.2023 mennessä tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Avainsanat: ,

Pvm

12.01.2023 - 09.02.2023

Aika

17:30 - 19:00
StepApp-toiminta

Järjestäjä

StepApp-toiminta
Website
http://stepapp.fi
Ilmoittautumislinkki
Jaa: