StepApp-valmennus® uusperheille Järvenpäässä 16.9.-14.10.2021

Äiti pitää lasta käsistä kiinni, joka istuu isän olkapäillä.

StepApp-valmennus® uusperheille Järvenpäässä 16.9.-14.10.2021

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeen StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat työparina StepApp-valmentajat, neuvolan perhetyöntekijä Sari Marjakaarto ja sosionomi Heli Junno.
Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Keski-Uudenmaan sote-alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula).

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka
Valmennuspaikka on Järvenpään sosiaali- ja terveysasema (JUST),  osoitteessa Lääkärinkuja, Järvenpää. Tapaamiset järjestetään torstaisin 16.9., 23.9., 30.9., 7.10. ja 14.10.2021 klo 17.30-19.00.

Ilmoittautuminen
Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen sunnuntaihin 5.9.2021 mennessä tästä linkistä.  Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä
Stepping-hankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään/Keusoten ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health Promotion sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Pvm

16.09.2021 - 14.10.2021
Expired!

Aika

17:30 - 19:00

Location

Järvenpää
LISÄTIETOJA & ILMOITTAUTUMINEN
Jaa: