sUPermiesten viikonloppu 11.-13.9.2020

sUPermiesten viikonloppu 11.-13.9.2020

ILMOITTAUTUMINEN

Uusperheiden sUPermiesten omaa aikaa ja vertaisviikonloppu järjestetään tänä vuonna Jaulin eräkämpällä Ikaalisissa. Iso entinen savottakämppä Liesijoen rannalla Seitsemisen kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Alkuperäisen kämpän rakensi Kalle Päätalo mutta päärakennus paloi ja sen tilalle rakennettiin vuonna 1959 uusi kämppä. Kalle Päätalon rakentama tallirakennus on vielä jäljellä ja se kunnostettiin korkeatasoiseksi majoitustilaksi. Talli rakennukselle annettiin nimeksi Kallen-Talli. Jaulin Kämpässä on viisi makuuhuonetta, joissa majoitutaan pääosin kerrossängyissä. Seitsemisen kansallispuisto mahdollistaa monenlaista aktiviteettia. Myös kalastuslupia on saatavilla ja niiden hankista on ohjeistettu paikan verkkosivuilla. Majan varustetasoon kuuluu sisä-WC ja keittiö, jossa lämmin vesi, viemäröinti, sähköliesi, puuliesi, jääkaappi ja keittoastiat. Saunatilat löytyvät rannasta. Henkilökuntaan ei ole paikalla, joten viikonlopussa vallitsee oman ajan, luottamuksellisuuden ja yhdessä puuhailun ilmapiiri. Viikonlopun vetäjät vastaavat ruokien ja ohjelman järjestämisestä, mutta lisäkäsiä puuhaan tarvitaan niin ruokien kuin saunanlämmitysten ja siisteyden osalta.

PAIKKA: Jaulin eräkämppä, Jaulintie 519, 39450 Ikaalinen. Ajo-ohjeet osallistujille lähetetään lähempänä tapahtumaa.

OHJAAJAT: vertaisohjaajina viikonlopussa toimivat Timo Pyrhönen ja Timo Nevala

OHJELMA: Majoittumaan pääset joustavasti klo 18 alkaen ja sunnuntaina vapautamme majan klo12 maissa. Ohjelman aikataulu tarkentuu myöhemmin ja lähetetään ajo- ym ohjeiden kanssa osallistujille pari-kolme viikkoa ennen tapahtumaa.

OTA MUKAAN: Omat petivaatteet tai makuupussi sekä pyyhe ja peseytymisvälineet. Ulkoiluun ja rentoon yhdessäoloon soveltuvia vaatteita, pelejä ja ulkoiluvälineitä haluamissasi määrin ja omat herkut ja virvoikkeet. Mikäli olet kiinnostunut kalastusmahdollisuudesta, hankithan siihen omat luvat.

HINTA: 80/95€/osallistuja. Suomen uusperheiden liitto ry:n jäsenet osallsituvat halvemmalla. Tapahtuma toteutuu kun osallistujia on vähintään 9 henkeä. Jäsenyys maksaa 10€/hlö ja 20€/pariskunta/vuosi. Muut jäsenedut voit katsoa ja liittyä jäseneksi TÄÄLTÄ

LISÄTIETOJA: Lisätietoja voit kysyä Suomen uusperheiden liiton vapaaehtoistyön koordinaattorilta arkisin 9-15:30 [email protected] tai 040 6890511/Eija.

ILMOITTAUTUMINEN

Pvm

11. - 13.09.2020
Expired!

Aika

18:00 - 12:00

Hinta

80/95€, edullisempi hinta jäsenille

Location

Jaulin eräkämppä
Jaulintie 519, 39450 Ikaalinen

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: