Tahattomasti lapsettomana uusperheessä -vertaiskeskustelu 9.6.2021 klo 18-19:30

Tahattomasti lapsettomana uusperheessä - vertaiskeskustelu

Tahattomasti lapsettomana uusperheessä -vertaiskeskustelu 9.6.2021 klo 18-19:30

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN

Millaisia ajatuksia, tunteita ja kokemuksia on, kun itsellä ei toiveista huolimatta ole lapsia, mutta kumppanilla on? Millaisena lapsettomuuden kokemus ilmenee ja millaisia rooleja tahattomasti lapsettomalla kumppanilla on?

Simpukka ja Suomen uusperheiden liitto järjestävät keskustelun tahattomasti lapsettomille.

Keskusteluun mahtuu enintään 10 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu keskusteluun 7.6. mennessä.  

Lisätietoa: 

vertaistukikoordinaattori Anniina Valkonen: [email protected]

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi: [email protected]/ 040 6890511

ZOOM-LINKKI kurssiin osallistumiseksi lähetetään viimeistään tapahtumapäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Huomioittehan, että järjestelmän lähettämät sähköpostit saattavat helposti ohjautua roskapostiin, seuraathan siis myös roskapostilaatikkoasi. Teknisissä ongelmissa, tai mikäli ette saa linkkiä, otathan yhteyttä [email protected].

Kurssille osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai muun verkossa toimivan mobiililaitteen, jossa voit avata Zoom-sovelluksen tai käyttää verkkoselainta. On hyvä tarkistaa, että käytössä on sekä audio-, että videomahdollisuus. Sovelluksen voit ladata maksutta sovelluskaupastasi. Osallistumista varten tarvitset maksuttoman Zoom-tilin.

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEhttps://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen_Tahattomasti_lapsettomana_uusperheessa_keskustelu_090621—kopio/0N

LISÄTIETOJA liittyen ryhmään tai muuhun Suomen Uusperheiden Liitto ry:n tapahtuma- ja vertaistoimintaan voit kysyä [email protected] /040 689 0511.

*****

Ilmoittautumisehdot

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta sähköpostitse [email protected]

Pvm

09.06.2021
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev

Muut järjestäjät

Simpukka ry
Website
https://www.simpukka.info/
Jaa: