Uusparisuhteen kesälomahuolto – verkkotapahtuma 10.6.2021 klo18-19:30

Uusparisuhteen lomahuolto- luento

Uusparisuhteen kesälomahuolto – verkkotapahtuma 10.6.2021 klo18-19:30

Lomiin kohdistuu paljon painetta ja odotusta etenkin uusparisuhteissa. Yhteinen aika, perheaika, kahdenkeskinen aika. Kun erityistä laatuaikaa pitäisi kohdistaa kaikille perheenjäsenille ja useammassa kodissa asuville lapsille, jääkö parisuhteelle aikaa? Miten isot odotukset vaikuttavat suhteeseen? Miten parisuhteelle voisi ottaa laatuaikaa ihan arjessa ja löytää sen kesäromanssin oman, saman rakkaan kanssa?

Suomen Uusperheiden Liitto ry järjestää torstaina 10.6. klo 18-19:30 uuspariskunnille suunnatun parisuhdeluennon. Uusparisuhteen lomapaineiden ratkaisemisesta ja ylipäänsä suhteen hyvinvoinnista puhuu seksuaaliterapeutti, parisuhdevalmentaja ja itsekin uusperheellinen Susanna Syld.

AIKATAULU
10.6..2021

klo 17:45 linkki avautuu testaamiselle
klo18:00 Tervetuloa
19:30 lopetus

HINTA: Tapahtumasta peritään 10/15€ osallistumismaksu. Edullisempi hinta on tarkoitettu jäsenille. Hinta on per osallistumislinkki eli samalla maksulla voi osallistua yksi tai useampi henkilö samalta laitteelta.

Voit laittaa ilmoittautumisen yhteydessä ennakkokysymyksiä tai toiveita luennoitsijalle.

Luento järjestetään zoom- verkkoalustalla ja ja se sisältää toiminnallisia osuuksia. Varauduthan siis mahdollisuuteen käyttää myös ääntä ja kameraa.
ZOOM-LINKKI kurssiin osallistumiseksi lähetetään viimeistään tapahtumapäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Huomioittehan, että järjestelmän lähettämät sähköpostit saattavat helposti ohjautua roskapostiin, seuraathan siis myös roskapostilaatikkoasi. Teknisissä ongelmissa, tai mikäli ette saa linkkiä, otathan yhteyttä [email protected].

Tapahtumaan osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai muun verkossa toimivan mobiililaitteen, jossa voit avata Zoom-sovelluksen tai käyttää verkkoselainta. On hyvä tarkistaa, että käytössä on sekä audio-, että videomahdollisuus. Sovelluksen voit ladata maksutta sovelluskaupastasi. Osallistumista varten tarvitset maksuttoman Zoom-tilin.

LISÄTIETOJA: vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi: [email protected]/ 040 6890511

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN: https://core.flomembers.com/supli-ry/events/register/c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

*****

Ilmoittautumisehdot
Mikäli et pääse tapahtumaan, johon oletilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaapaikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessasaamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta vapaaehtoistoiminnankoordinaattorille [email protected]

Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen tapahtuman alkua.
Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan koko tapahtuman hinnan. Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50% ryhmän maksusta. Alle 7 pvää tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan koko maksu. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia.

Pvm

10.06.2021
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Hinta

15,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: