Uusperhenaisten Tsemppiryhmä 25.5.- 22.6.2021

Tsemppiryhmä - uusperheet

Uusperhenaisten Tsemppiryhmä 25.5.- 22.6.2021

Lisää otsikko

ILMOITTAUTUMINEN 

Lähde mukaan uusperheen naisille suunnattuun ensimmäiseen avoimeen tsemppiryhmään kehittämään omia tietoisuus-, ajattelu- ja toimintamallejasi. Ryhmän tarkoituksena on pohtia ja kehittää omaa henkilökohtaista ajatteluaan ja tavoitteitaan uusperhenäkökulma huomioiden ja siihen vertaistukea saaden. Tsemppiryhmä perustuu kognitiivisen terapian ja voimavarakeskeisen valmennuksen tutkittuihin työskentelymalleihin. Ensimmäisen verkkoalustalla järjestettävän Suplin Tsemppiryhmän ohjaavat koulutetut ryhmänohjaajat Aino-Maija ja Sandra.

Joten aseta oma tavoitteesi, ilmoittaudu ja hyppää mukaan viiden viikon treeniin!

AIKATAULU: ensimmäinen tapaaminen järjestetään 25.5.2021 klo 18-19:30 ja muut tapaamiskerrat ovat siitä viikon välein tiistaisin; 1.6., 8.6., 15.6., ja 22.6. kaikkina tapaamiskertoina klo 18-19:30 . Toivomme osallistujien sitoutuvan mukaan koko ryhmän ajaksi. Kurssi järjestetään kokonaisuudessaan Zoom-verkkoalustalla.

ZOOM-LINKKI kurssiin osallistumiseksi lähetetään viimeistään kurssin alkamispäivänä ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Huomioittehan, että järjestelmän lähettämät sähköpostit saattavat helposti ohjautua roskapostiin, seuraathan siis myös roskapostilaatikkoasi. Teknisissä ongelmissa, tai mikäli ette saa linkkiä, otathan yhteyttä [email protected].

Kurssille osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai muun verkossa toimivan mobiililaitteen, jossa voit avata Zoom-sovelluksen tai käyttää verkkoselainta. On hyvä tarkistaa, että käytössä on sekä audio-, että videomahdollisuus. Sovelluksen voit ladata maksutta sovelluskaupastasi. Osallistumista varten tarvitset maksuttoman Zoom-tilin.

ILMOITTAUTUMINEN 

Mukaan ryhmään mahtuu 6 uusperhenaista. Kurssin hinta Suomen Uusperheiden Liiton jäsenille on 35€/hlö ja ei-jäsenille 50€/hlö. Hinta sisältää kaikki kurssiin kuuluvat materiaalit.

LISÄTIETOJA liittyen ryhmään tai muuhun Suomen Uusperheiden Liitto ry:n tapahtuma- ja vertaistoimintaan voit kysyä [email protected] /040 689 0511.

*****

Ilmoittautumisehdot

Mikäli et pääse tapahtumaan, johon olet ilmoittautunut, muistathan aina perua ilmoittautumisesi, jotta voimme vapauttaa paikan jonossa oleville. Peruutuksen voit tehdä joko varausvahvistuksessa saamasi ilmoittautumislinkin kautta tai ilmoittamalla asiasta sähköpostitse [email protected]
Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen tapahtuman alkua.
Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan koko tapahtuman hinnan. Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Jos peruutus tehdään 8-13 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50% ryhmän maksusta. Alle 7 pvää tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan koko maksu. kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.

Yhteistyössä:

Opintokeskus Sivis logo
Opintokeskus Sivis logo

Pvm

25.05.2021
Expired!

Hinta

35,00€

Järjestäjä

Suomen uusperheiden liitto ry
Puhelin
0406890511
Sähköposti
[email protected]
Website
https://supli-fi.hel5.wp-cloud.dev
Jaa: